Laden Agenda

In deze workshop maak je de reis van je hoofd naar je hart.

We nodigen je uit om de identificatie met je gedachten en emoties los te laten, waardoor je meer in verbinding komt met je innerlijke kern en intuïtie. Uit je Hoofd, In je Hart gaat over het leren onthechten, ontmoeten en ontknopen van jezelf. Patronen herkennen, erkennen en loslaten in het contact met jezelf, de ander en de groep.

In deze unieke workshop wordt de verbinding gemaakt tussen Lichaamswerk, Yoga, Meditatie, Systemisch werk en NLP. Je krijgt inzicht in je diepliggende overtuigingen en patronen. Onverwerkte situaties en conflicten van vroeger zijn in je onbewuste opgeslagen en liggen vaak ten grondslag aan je huidige gedrag. Samen maken we een reis door de opgebouwde lagen van onze persoonlijkheid naar onze innerlijke kern. Door los te komen van de identificatie met ego en gedachten ben je niet meer afhankelijk van externe factoren, andere mensen en omstandigheden. Je neemt de regie over jouw eigen leven en laat je leiden door je intuïtie.

Programma:

Zondag 17 november 2019: thema Ont-hechting – ik en mezelf
Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur

Zondag 24 november 2019: thema Ont-moeting – ik en de ander
Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur

Zondag 8 december 2019: thema Ont-knoping – ik in de wereld
Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur

De workshop bedraagt € 595,-.
– incl. lesmateriaal
– incl. koffie/thee en goedverzorgde lunch

Trainers:

De workshop is een co-creatie tussen Monique van der Heijden (MoYoKi) en Herman Korfage (AVPL). Monique is yoga- en meditatiedocent en een ervaren trainer op gebied van Beweging, Dans, Psychodrama en Lichaamswerk. Herman Korfage is NLP trainer, werkzaam als coach, begeleider in familieopstellingen en relatietherapeut.

Voor vragen neem gerust contact op via:

Herman Korfage (AVPL), herman.korfage@avpl.nl

Monique van der Heijden (MoYoKi), moyoki13@gmail.com

Schrijf je in voor deze inspirerende workshop via onderstaand formulier!

Meer informatie over de workshop Uit je Hoofd, In je Hart.