Velden zijn niet correct ingevuld
Tall grass

De Spiegel / Insight Discovery

Huub Mennen, NLP Trainer, coach en counselor, Insights Discovery gecertificeerd, neemt je mee in de beginselen van Insights Discovery. Een eerste ontdekkingreis naar jouw voorkeuren.

Insights Discovery is een krachtig en nauwkeurig instrument voor het in kaart brengen van iemands persoonlijkheidsprofiel. Het systeem is gebaseerd op het werk van Carl Gustav Jung en maakt gebruik van een kleurentaal om de unieke persoonlijke voorkeuren van mensen inzichtelijk te maken. Insights Discovery is een uitstekend hulpmiddel voor het leren kennen van de eigen werkstijl in al zijn nuances en te begrijpen welke invloed dit heeft op zakelijke relaties en de relatie bijvoorbeeld binnen een team. Insights Discovery helpt je om het zelfinzicht te vergroten en hoe je reageert op mensen en situaties. Het toegankelijke model kan gebruikt worden in individuele begeleidingstrajecten als ook in het kader van teamontwikkeling.

Locatie & datum

Locatie NLP huis Leusden
Adres Larikslaan 6
Postcode 3833 AM
Plaats Leusden
Datum 7 maart 2017
Tijd van 19:00
Tijd tot 22:00
Naar overzicht