Velden zijn niet correct ingevuld
Tall grass

Gratis informatieavond NLP Warten (Leeuwarden)

Op deze gratis informatieochtend maak je kennis met de Academie als opleidingsinstituut. daanaast ontmoet je één van de twee trainers die de opleidingen op deze locatie geven. Hij of zij vertelt wat NLP inhoudt, wat de eisen zijn vanuit de Nederlandse vereniging van NLP en wat onze onderbouwing is om te werken in kleinere groepen van maximaal 12 mensen. Verder hoe je NLP in je dagelijkse praktijk zult gaan gebruiken. 

Zo heb je de gelegenheid met ons en onze manier van opleiden kennis te maken. En te onderzoeken of NLP en de trainers van de Academie passen bij de manier waarop je aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken. 

Tijdstip
10.00 uur tot 12.30 uur

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor deze informatieochtend

Locatie & datum

Locatie De Wartenster Activiteitenboerderij
Adres Midsbuorren 7, Warten
Postcode 9003 LB
Plaats Warten
Datum 13 december 2017
Tijd van 10:00
Tijd tot 12:30

Inschrijven voor Gratis informatieavond NLP Warten (Leeuwarden)

Naar overzicht