Velden zijn niet correct ingevuld
Tall grass

Gratis informatieavond NLP Haren

Op deze gratis informatieavond maak je kennis met de Academie als opleidingsinstituut. daanaast ontmoet je één van de twee trainers die de opleidingen op deze locatie geven. Hij of zij vertelt wat NLP inhoudt, wat de eisen zijn vanuit de Nederlandse vereniging van NLP en wat onze onderbouwing is om te werken in kleinere groepen van maximaal 12 mensen. Verder hoe je NLP in je dagelijkse praktijk zult gaan gebruiken. 

Zo heb je de gelegenheid met ons en onze manier van opleiden kennis te maken. En te onderzoeken of NLP en de trainers van de Academie passen bij de manier waarop je aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken. 

Tijdstip
19.30 - 21.30 uur (zaal open 19.15 uur)

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor deze informatieavond

Locatie & datum

Locatie De Mikkelhorst
Adres Klaverlaan 37
Postcode 9753 BZ
Plaats Haren
Datum 10 januari 2018
Tijd van 19:30
Tijd tot 21:30

Inschrijven voor Gratis informatieavond NLP Haren

Naar overzicht