Velden zijn niet correct ingevuld
Tall grass

Workshop vrouwelijk leiderschap in Leusden

Vindt jezelf terug, ga voor jezelf zorgen en geef je grenzen aan!

In deze drie daagse intensieve workshop maak je kennis met je eigen grenzen en leer je ze herkennen, aangeven en bewaken. Je verbindt je opnieuw met jezelf en gaat terug naar je eigen kern. Je vrouwelijke kern! Vanuit die verbinding ontstaat er al na deze eerste workshop nieuwe mogelijkheden en zet je een volgende stap in je ontwikkeling. Je merkt dat je veerkrachtiger wordt en steviger blijft staan in verschillende situaties.

Deze workshop geeft je verschillende handvatten mee voor het vergroten van je eigenwaarde en het versterken van je zelfvertrouwen. Gaandeweg merk je dat je duidelijker gaat communiceren en makkelijker "nee" kunt zeggen zonder je achteraf schuldig te voelen.

3 daagse workshop van 10 tot 17 uur

inclusief Lunch, koffie en thee.

De datums zijn :

19 maart 2018
20 maart 2018
21 maart 2018

 

Locatie & datum

Locatie NLP huis Leusden
Adres Larikslaan 6
Postcode 3833 AM
Plaats Leusden
Van 19 maart 2018 10:00
Tot 21 maart 2018 00:00

Inschrijven voor Workshop vrouwelijk leiderschap in Leusden

Naar overzicht