Velden zijn niet correct ingevuld
Tall grass

Gratis informatieavond NLP Leusden

Gratis informatieavond NLP Leusden

Op deze gratis informatieavond NLP maak je kennis met de Academie als opleidingsinstituut. daanaast ontmoet je één van de twee trainers die de opleidingen op deze locatie geven. Hij of zij vertelt wat NLP inhoudt, wat de eisen zijn vanuit de Nederlandse vereniging van NLP en wat onze onderbouwing is om te werken in kleinere groepen van maximaal 12 mensen. Verder ontdek je hoe je NLP in je dagelijks leven kunt gebruiken. 

Zo heb je de gelegenheid met ons en onze manier van opleiden kennis te maken. En te onderzoeken of NLP en de trainers van de Academie passen bij de manier waarop je aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken. 

Tijdstip
19.30 - 22.00 uur (zaal open 19.00 uur)

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor deze informatieavond

Locatie & datum

Locatie NLP huis Leusden
Adres Larikslaan 6
Postcode 3833 AM
Plaats Leusden
Datum 30 augustus 2018
Tijd van 19:30
Tijd tot 22:00

Inschrijven voor Gratis informatieavond NLP Leusden

Naar overzicht