Thomas A.M.M. Denninger

Thomas DenningerThomas Denninger
Internationaal gecertificeerd NLP-Trainer, NLP-coach en NLP-counselor
thomas.denninger@avpl.nl

Heb je wel eens gemerkt dat in alle levende wezens iets hetzelfde beweegt, iets dezelfde ‘grondtoon’ heeft? Hetzelfde en tegelijk op geheel eigen wijze uniek. Op het moment dat je dat ervaart voel je autonoom en tegelijk verbonden. Op je plek, afgestemd op wat nodig is in het moment.

NLP is voor mij een prachtig model dat mensen kan leren elkaar wezenlijk te ontmoeten en uit te nodigen persoonlijke talenten tot expressie te brengen. Wat ik zelf heb geleerd geef ik met veel plezier door.

Afkomstig uit de tijdschriftenbranche ben ik sinds 2003 werk ik als zelfstandig coach, counselor en trainer communicatieve & sociale vaardigheden. Als NLP trainer ben ik verbonden aan de Academie voor Psychologica voor de opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner in Amsterdam & Amstelveen en voor de opleidingen Mental Health Coach en Mental Health Counselor in Leusden. Daarnaast geef ik losse workshops over het gebruik van verhalen en metaforen.

Ik ben o.a. opgeleid tot trainer/coach aan de TFC Trainersacademie in Amsterdam en tot internationaal gecertificeerd NLP trainer op Instituut Arcturus (Eric Schneider) in Lier, België.

De tweejarige opleiding tot counselor/coach heb ik gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie bij drs. Chris van de Velde in Amsterdam.