Wilfred Schut

Wilfred SchutWilfred Schut
Internationaal gecertificeerd NLP-Trainer en NLP-coach
wilfred.schut@avpl.nl

Nieuwsgierig naar wat het nou is wat mensen drijft startte ik in 2004 met de NLP opleiding. Destijds was ik werkzaam als leidinggevende in het bedrijfsleven. Daar waar ik dacht dat NLP mij handvatten ging aanreiken om beter in contact te komen en beter te communiceren met anderen (hetgeen zeker ook zo is…),  kwam ik voornamelijk beter in contact met mezelf.

Ik ontdekte wat voor mij echt belangrijk is. Dus niet zo zeer wat ik in het verleden geleerd had wat belangrijk is, maar meer de dingen waarvan ik vanuit mijn kern voel dat ze belangrijk zijn, dat ze kloppen en echt bij mij horen.

Een aantal van deze waarden bleken ondervertegenwoordigd in het leven zoals ik het tot dat moment leefde.

Dit samen met mijn behoefte een bijdrage te leveren aan de maatschappij heeft mij doen besluiten de overstap naar de overheid te maken.  Nieuwe keuzes te maken.  Zeg maar…..de ontdekkingstocht  van een “leven geleerd’ naar een “leven gekozen’.  Dat is ook hetgeen wat ik anderen gun.

Binnen de NLP training werk ik vanuit humor,  spontaniteit en eigen verantwoordelijkheid. Samen het avontuur aangaan met als motto:

“Wees zelf de verandering die je wilt zien in de Wereld”
Ghandi