Velden zijn niet correct ingevuld
visual_groep

Cursus NLP practitioner

Bereik je wat je voor ogen hebt, privé of zakelijk? Met de cursus NLP practitioner leer je meer over je eigen gedrag en dat van anderen. Je ontdekt hoe je je communicatie kunt inzetten om je doelen te behalen. De cursus NLP practitioner van Academie voor Psychologica is interessant als je jezelf wilt ontwikkelen, je communicatievaardigheden wilt verbeteren of een beter contact wilt opbouwen met je omgeving. Dat wat je leert is zowel privé als zakelijk toepasbaar.

Communiceren kun je leren

Door de cursus NLP practitioner word je je bewuster van je onbewuste gedrag en gedachten. Je leert naar je eigen gedrag te kijken en ontdekt hoe je door het veranderen van je non-verbale communicatie beter bereikt wat je wilt. Je kunt de cursus NLP volgen om je communicatie op je werk of privé te verbeteren, je zelfvertrouwen te vergroten, vaardigheden op het gebied van coaching en counseling te ontwikkelen of (bijvoorbeeld) een beter contact met je klanten op te bouwen. Onze cursus NLP voldoet aan alle richtlijnen en eisen van de Nederlandse Vereniging voor NLP en het New York Training Institute. Het belang van goede communicatie wordt steeds vaker gezien. Door werkelijk contact te maken, beter met emoties om te gaan en af te stemmen op de ander, boeken NLP-ers meer succes in hun communicatie en bereiken ze wat ze voor ogen hadden. De NLP Practitioner is uiterst praktisch, zodat je direct het effect ervaart van jouw veranderd gedrag.

Doelgroep

Voor wie meer uit zijn/ haar contact met anderen wil halen, meer inzicht willen ontwikkelen in hun privécommunicatie, maar ook beroepsbeoefenaars die NLP willen toepassen in hun bedrijf of (coachings)praktijk.

Programma

Bekijk het programma om te zien uit welke onderdelen de cursus NLP practitioner bestaat.

Investering

Bekijk de kosten en informatie van de cursus NLP practitioner.

Voordelen van onze cursus NLP practitioner

  • erkend door NVNLP
  • 13 dagen van 3 dagdelen + certificatieweekend = 150 contacturen
  • een leuk en leerzaam certificatieweekend
  • een certificaat met meerwaarde
  • maximaal 12 cursisten per groep
  • twee betrokken NLP trainers per groep
  • authenticiteit en zelfbeschikking
  • niet goed geld terug garantie
  • kosten € 2695,- (kan in termijnen betaald worden).

Meer weten over de voordelen.

Vervolgcursussen

Na de cursus NLP Practitioner:

Ervaringen van onze cursisten

Lees meer ervaringen.

Startdata en aanmeldformulier

Aan de linkerkant van deze pagina vind je de agenda met alle cursussen NLP Practitioner en de locaties. Klik op de locatie van je keuze en op de datum waarop je wilt beginnen. Je ziet dan de data van de opleiding en eronder het aanmeldformulier. Na het invullen ervan ontvang je per post een bevestiging van je aanmelding en de factuur. Wil je dat we de factuur naar je werkgever sturen, geef dat dan op in het vakje 'Opmerkingen' op het aanmeldformulier.