Velden zijn niet correct ingevuld

NLP Hoogeveen

Instituut Van Goghhuis
Pesserstraat 24
7901 LC Hoogeveen

 

Op de locatie Hoogeveen worden, naast de erkende en kleinschalige NLP opleiding, ook workshops gegeven. Verder staan er regelmatig familie- en organisatieopstellingen op het programma.

NLP trainers verbonden aan NLP Hoogeveen

 

Ellis van Schaik

NLP trainer en NLP coach, counselor

In haar trainingen kundig, betrokken, provocatief en humoristisch 
Lees meer over Ellis

Arjan van Weert

 

Arjan van Weert

NLP trainer en NLP counselor

Hij wordt vooral geinspireerd door de begrippen ontmoeten en verbinden. Want juist in het ontmoeten en het zoeken naar verbinding kun je jezelf ontwikkelen.
Lees meer over Arjan

Aan de linkerkant onder agenda vindt u de data van de NLP informatieavonden, de startdata van de opleiding NLP practitioner en workshops. Als u op een agendapunt klikt vindt u alle data van deze opleidingen en een aanmeldformulier.

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer:

Het NS station Hoogeveen is 5 minuten lopen. Voor meer informatie, zie www.ns.nl

Vanaf Groningen:

Vanaf Groningen neemt u de A28 richting Zwolle. Bij de eerste afslag Fluitenberg/Hoogeveen (afslag 27) gaat u linksaf richting Hoogeveen. Bij het tweede stoplicht gaat u rechtsaf. Na de spoorwegovergaang gaat u rechtdoor tot halverwege de Pesserstraat 24. (een wit huis) U kunt op de oprit naast het huis parkeren.

Vanaf Zwolle

Vanaf Zwolle neemt u de A28 richting Groningen. Bij knooppunt Hoogeveen blijft u de richting Groningen volgen. Na het viaduct neemt u de afslag nr 27 (Fluitenberg/Hoogeveen) en gaat rechtsaf richting Hoogeveen. Bij het tweede stoplicht gaat u rechtsaf. Na de spoorwegovergaang gaat u rechtdoor tot halverwege de Pesserstraat 24. (een wit huis) U kunt op de oprit naast het huis parkeren.


Uw route

Uw route wordt getoond zodra u een vertrekpunt hebt opgegeven.