Velden zijn niet correct ingevuld

 

Nieuwsbrief nummer 3

De Academiev oor Psychologica
Nieuwsflits 2017 nummer 3
NLP Opleidingen
Waarom een opleiding bij de AVPL?

Als jij de opleiding NLP practitioner hebt gevolgd, vraag jij je misschien ook wel af hoe je nu het beste verder kunt op het pad van persoonlijke ontwikkeling. In je opleiding heb je dan weliswaar al veel over jezelf geleerd, heb je een schatkist vol vaardigheden om je doelen te bereiken en heb je stappen gezet in het vergroten van je persoonlijk leiderschap. In dat geval ben je nu beter in staat je leven de vorm te geven die je wilt.

Nu de herfst in aantocht is, vraag ook jij je wellicht af hoe nu verder. In antwoord daarop hebben wij in deze nieuwsbrief wat mogelijkheden op een rijtje gezet.

Hoe dan ook: we wensen je een inspirerend en leerzaam seizoen!

Met hartelijke groet,

Herman Korfage & Arjan van Weert
Academie voor Psychologica

Leidinggeven en coachen is een winnende combinatie
NLP Workshop
Laat je medewerkers zelf in beweging komen.
In september starten we weer met de opleiding mental health coach. Deze is bestemd voor wie coach wil worden of leidinggevende is.
Meer weten over onze coach-opleiding?
Waardegedreven persoonlijk leiderschap
NLP Workshop
Een verdieping in jezelf
De NLP master practitioner is een verdieping in de kracht van je persoonliijk leiderschap en biedt technieken om je leven vanuit je eigen waarden vorm te geven.
Meer weten over onze opleiding NLP master practitioner
Train de trainer
NLP Workshop
Veilig voelen voor een groep
De opleiding Train de trainer leert je vanuit je kern die boodschap over te brengen, die jij belangrijk vindt en vandaaruit anderen te laten ervaren wat jouw boodschap voor hen kan betekenen. Kortom, je leert het vak van trainer.
Meer weten over de train de trainer? 
Geef je carrière een boost!
Gratis adviesgesprek
Gratis informatieavond
Vraag naar het waarom

Wanneer leidt een vraag naar het waarom tot een nieuw inzicht en wanneer kun je die vraag beter anders stellen? De waarom-vraag is in sommige sectoren een hype die begon met wat wel wordt genoemd het Japanse kwaliteitsdenken. Deze methode stelt de waarom-vraag vijf keer om zo de achterliggende redenen tot op de bodem te verhelderen.

Meer weten over de vraag naar het waarom?

Gratis brochure
Een greep uit onze blog-berichten 

- Persoonlijk leiderschap, noodzaak?
- In je burcht, uit je burcht
Jezelf ontwikkelen? Binnenkort van start....
In de herfst gaan weer diverse opleidingen, trainingen en workshops van start op maar liefst elf locaties. De opleidingen worden in kleine groepen gegeven door internationaal gecertificeerde NLP-trainers/-coaches. Al onze NLP-opleidingen zijn erkend door de NVNLP waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.
Maak kennis met NLP
NLP opleidingen & Workshops