Velden zijn niet correct ingevuld

<

De Academie voor Psychologica
Nieuwsflits 2018 nummer 6
Stress en burn-out klachten
Moederdag
Waarom een opleiding bij de AVPL?
Beste %%Voornaam%%,

Deze week verschenen er allerlei berichten dat heel veel jongeren in een burnout terecht komen. En een burnout heeft enorme gevolgen waardoor mensen minimaal een jaar niet meer normaal kunnen funktioneren. Sommige komen nooit meer op het energie niveau die ze daarvoor hebben gehad. De oorzaken zijn heel divers. Het is meestal een mix van factoren waardoor uiteindelijk mensen in een burnout terecht komen. Als organisatie hebben we een drietal blogs geschreven over dit onderwerp. Bijvoorbeeld hoe herken je de signalen van een burnout, wat zijn de oorzaken en wat zou je eraan kunnen doen.

Met vriendelijk groet
Herman en Arjan

Hoe herken je een burnout?
NLP Workshop
De signalen van een burn-out
Of je nu fulltime werkt of drie dagen in de week. Een gezinsleven met vijf kinderen of zelfstandig woont. Een burn-out komt steeds vaker en bij verschillende mensen voor.

Lees verder over de signalen

 
De oorzaken van een burn-out?
NLP Workshop
De oorzaken van een burn-out
O‘Hoe gaat het met je?’ ‘Goed, druk’ is vaak het antwoord. Wat maakt dat we zo druk zijn? En overkomt het ons of hebben we een keuze? We leven in een zogenoemde prestatiemaatschappij.

Lees verder over de oorzaken

 
Word lid van de besloten Facebook Ledengroep
NLP Workshop
Wie gun jij deze kennismaking?
Vind jij het leuk om deel te zijn van een groep speciaal voor AVPL leden? In contact komen met andere NLP cursisten en ervaringen delen? Word lid van de nieuwe Facebook ledengroep! In deze besloten groep delen we vragen, ervaringen en foto's van onze opleidingen en workshops. Alles wat je deelt is alleen zichtbaar voor deelnemers van de groep. Laten we samen de interactie aangaan!
Word lid van de groep op Facebook
 
AVPL Zakelijk   |   Afmelden   |     |   Boeken