Velden zijn niet correct ingevuld


 

 

De Academiev oor Psychologica

De herfst komt met rasse schreden

Enkele trainers bij afsluiting certificatie weekend juni 2017

NLP Opleidingen
Waarom een opleiding bij de AVPL?

Beste %%Voornaam%%,

De herfst is voor velen een periode van bezinning: hoe ziet mijn dagelijks leven eruit en is dat zoals ik het ten diepste wil, wat vind ik echt belangrijk in mijn werk? De kans dat ook jij je 100ste verjaardag gaat vieren, wordt steeds groter. Maar dit betekent ook dat die vragen rond zingeving steeds opnieuw bij je kunnen opkomen. De kernvraag is: hoe geef ik mijn leven vanaf nu zelf vorm. Daarop kun je alleen een antwoord formuleren als je op de 'stoel van de chauffeur van de bus' zit, ofwel het stuur van je leven in eigen handen hebt.

We wensen je een mooie herfst en hopen dat je plaatsneemt in de 'bestuurdersstoel'.

Met hartelijke groet,

Herman Korfage & Arjan van Weert
Academie voor Psychologica

Ga aan het stuur zitten en geef je leven de vorm die jij wilt.
NLP Workshop
Persoonlijk leiderschap is de sleutel tot succes.
In februari start weer de leergang Persoonlijk leiderschap. De eerste module is apart voor mannen en vrouwen. De rest van de modules zijn gezamenlijk.
Meer weten over onze leergang Persoonlijk leiderschap?
Klantenvertellen
Klanttevredenheidsonderzoek
De kwaliteit van wat wij als academie doen, staat hoog in ons vaandel. Of de academie voldoende kwaliteit biedt, is vooral ter beoordeling van onzecursisten. Zij geven ons daar tijdens het certificatieweekend al feedback over, daar passen we elk jaar onze syllabi op aan, de trainers volgen verplicht intervisie en de backoffice is professioneel opgezet.

De kwaliteit van wat wij als academie doen, staat hoog in ons vaandel. Of de academie voldoende kwaliteit biedt, is vooral ter beoordeling van onze cursisten. Zij geven ons daar tijdens het certificatieweekend al feedback over, daar passen we elk jaar onze syllabi op aan, de trainers volgen verplicht intervisie en de backoffice is professioneel opgezet.

Als aanvulling daarop zijn we gestart met een onderzoek naar klanttevredenheid. De onafhankelijke organisatie 'klantenvertellen' versturen een e-mail met een korte enquette. Uiteraard stellen we het bijzonder op prijs dat deze wordt ingevuld en geretourneerd. De cursisten van het certificatieweekend van juni 2017 zijn inmiddels benaderd, in oktober ontvangt de certificatiegroep van december 2016 de enquette.

Opleiding NLP practitioner
NLP Workshop
Bijna alle groepen vol
Binnenkort gaat onze opleiding NLP practitioner weer van start. De meeste groepen zitten bijna vol, er is nog wel plaats in Amstelveen, Haarlem en Enschede. Wil je alsnog meedoen, meld je dan snel aan.
Meer weten over de opleiding NLP practitioner?
Geef je carrière een boost!
Gratis adviesgesprek
Gratis informatieavond
Smarter dan smart

Persoonlijke effectiviteit staat in veel sectoren van de samenleving volop in de belangstelling, zeker bij wie zich realiseren dat ze niet altijd effectief reageren en dat graag zouden willen veranderen. Maar gedrag veranderen is lastig. Het automatisme dat onze reacties aanstuurt, zit immers diep in ons verankerd. Blijvend veranderen vereist dan ook een aantal stappen waar de technieken uit NLP ‘handen en voeten’ aan geven.

Meer weten over SMARTer dan smart ?  

Een krab
Een greep uit onze blog-berichten 

- Krabbenmand effect in groepen?


- Krabbenmand effect in zelfsturende teams?