Velden zijn niet correct ingevuld
De Academiev oor Psychologica
Nieuwsflits 2018, nummer 3
NLP Opleidingen
Waarom een opleiding bij de AVPL?
Beste %%Voornaam%%,
In deze nieuwsbrief:
  1. Een blog over compassie, #MeToo en NLP
  2. Lees meer over De Spiegel
  3. Onze opleiding NLP coach
  4. Onze opleiding NLP master
Hartelijke groet, Herman en Arjan
Waar NLP en compassie elkaar ontmoeten
relatie man vrouw
NLP, compassie en #MeToo
De samenleving discussieert al maanden over #MeToo. Uit die ervaringen blijkt dat het vaak een bedrijfscultuur is die bepaalt of vrouwen - ook mannen - seksueel geintimideerd worden. Het niet herkennen van het effect van je gedrag op een ander beschouwt NLP als een te leren competentie. Vooral mannen hebben vaak geen idee/gevoel van het effect dat hun gedrag op een ander heeft.
Lees waar compassie en NLP elkaar ontmoeten
 
Geef je carrière een boost!
Wat we je graag willen vertellen
Wanneer je een NLP-opleiding volgt of gevolgd hebt, kun je voor slechts € 35,- per jaar lid worden van De Spiegel. Daarvoor kun je kosteloos drie keer per jaar een thema-avond bijwonen in Leusden. Er komt dan een inspirerende spreker die een andere kijk heeft/geeft op het leven. Op 22 februari is het onderwerp de achtergronden van familieopstellingen.
Word ook lid van De Spiegel
Wil je NLP coach worden?
vliegangst
De combinatie NLP en TA leidt tot een kwaliteits-coach.
'Wil je NLP coach worden? Anderen helpen om het stuur van hun leven weer in eigen hand te nemen? Wil je NLP en TA (transactionele analyse) inzetten om mensen te begeleiden bij het oplossen van hun problemen?
Lees over onze opleiding tot NLP coach
Op 10 februari start onze vernieuwde coachopleiding.
Wat we ook nog willen vertellen
In de NLP Master practitioner staan de drijfveren van je gedrag centraal. Je leert te bepalen welke waarden (drijfveren) voor jou het belangrijkste zijn en hoe je daar je leven mee vorm kunt geven. De nadruk ligt op de vraag waarom je doet zoals je doet. De locaties waar in februari/maart de opleiding start, zijn Leusden, Hoogeveen en Best.
AVPL Zakelijk   |     Boeken