Velden zijn niet correct ingevuld
De Academiev oor Psychologica
Nieuwsflits 2018 nummer 1
NLP Opleidingen
Waarom een opleiding bij de AVPL?

Beste %%Voornaam%%,
We wensen je een fantastisch jaar met wijsheid, gezondheid, veel plezier en liefde.

Het is 15 jaar geleden dat we als academie gestart zijn. Een belangrijk voornemen was een beter opleidingsinstituut te zijn dan die er toen waren. Wij wilden een inhoudelijk gedegen opleiding die zou worden gegeven door betrokken trainers die hun cursisten daadwerkelijk begeleiden, een opleiding in een zodanig tempo dat de cursisten de lesstof kunnen integreren in hun dagelijks leven, NLP voor iedereen door de opleiding in de buurt te geven en een certificaat met werkelijke waarde. Terugkijkend op dat voornemen concludeer ik dat we daarin geslaagd zijn.

Hartelijke groet, Herman en Arjan

Introductiedag NLP voor slechts € 99,-
NLP Workshop
Wie gun je deze kennismaking?

Inmiddels zijn veel mensen wel bekend met NLP en ervaren ze de waarde en het belang ervan in hun dagelijks leven. Deze vorm van persoonlijk leiderschap en het kunnen leven vanuit innerlijke kracht willen we graag bevorderen.
Wanneer je dit ook waardevol vindt, vragen we je onze introductiedagen onder de aandacht te brengen van je vrienden, familie of anderen die je zo’n NLP-introductiedag gunt.

Locaties & data

 
Geef je carrière een boost!
NLP en burnout
vliegangst
 
Als die enorme vermoeidheid dan toch een burn-out blijkt te zijn, dan is een goede aanpak goud waard, zowel voor degene die het treft als voor de werkgever! Helemaal als je weet dat herstellen van een burn-out zomaar meer dan een jaar kan duren. De praktijk heeft geleerd dat een gecombineerde aanpak van NLP-counseling en -training veel sneller tot genezing leidt.
Lees hier meer over in de blog
Je hebt het certificaat NLP practitioner behaald, wat nu.....
Na het behalen van dit certificaat kun je verdieping vinden door de NLP master practitioner te volgen. Tijdens het certificatieweekend heb je gezien en gehoord wat onze master-cursisten hebben bereikt, zoals in staat zijn hun kwetsbaarheid te tonen tegenover onbekenden of een grote sprong hebben gemaakt in hun persoonlijk leiderschap.Onze NLP master practitioner 2018 start in Best, Leusden en Hoogeveen.
Meer weten over de NLP master practitioner