Velden zijn niet correct ingevuld
De Academiev oor Psychologica
Nieuwsflits 2018 nummer 2
NLP Opleidingen
Waarom een opleiding bij de AVPL?

Beste,

Steeds vaker komen de thema's 'grenzen aangeven', 'assertiviteit' en 'eigen ruimte innemen' langs. Veel vrouwen hebben het gevoel dat zij continu achter de feiten aanrennen. Je wilt alle ballen hoog houden, voor iedereen klaarstaan en voldoen aan het verwachtingspatroon van de ander. Niet voor niets blijven burn-out klachten toenemen en krijgen steeds meer vrouwen (en mannen) te maken met een burn-out.

Dit jaar starten wij met een compleet vernieuwde workshop Vrouwelijk leiderschap. Leer de regie over je eigen leven te nemen vanuit authenticiteit.

Meld je aan voor de workshop Vrouwelijk leiderschap In driedaagse workshop Vrouwelijk leiderschap wordt je bewust van jouw unieke innerlijke kracht en hoe je dit (weer) kunt verbinden met je vrouwelijke energie. Door middel van Systemisch werk, Lichaamswerk en NLP krijg je steeds meer inzicht in de authentieke vrouw die je bent en hoe je dit kunt inzetten in jouw leiderschap, zowel zakelijk als prive.
De workshop wordt gegeven door Astrid van Eembergen.

Wanneer: maandag 19 t/m woensdag 21 maart 2018
Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Larikslaan 6 te Leusden

Profiteer van € 150,- korting!
De workshop kost € 595,- inclusief koffie/thee en lunch.
Als (ex)cursist van AVPL profiteer je van een korting van € 150,-. Je betaalt dus slechts € 445,- voor deze inspirerende workshop!

Workshop thema's
De workshop Vrouwelijk leiderschap omvat de volgende thema's:

  • De balans in mannelijke en vrouwelijke energie en hoe is dit bij jou?
  • De essentie van het vrouw zijn
  • Kwetsbaarheid vanuit innerlijke kracht
  • Welke plek heb ik en welke plek neem ik ?
  • De verbinding met jezelf
  • Assertiviteit: herkennen, erkennen en bewaken van je grenzen

Meer weten over deze workshop...

Aanmelden
Meld je aan voor de workshop en verzeker je van een plek in deze workshop.

Heb je vragen of wil je weten of deze workshop bij jou past? Neem gerust contact op met Astrid van Eembergen, via astrid.vaneembergen@avpl.nl of bel naar 06-21666611.

Kies voor persoonlijk leiderschap!
Workshop Mannelijk leiderschap
In maart 2018 gaat de vernieuwde workshop Mannelijk leiderschap van start. Mannelijk leiderschap gaat over de kracht van je mannelijke energie. Je leert de regie over je eigen leven te nemen vanuit authenticiteit. In hoeverre word jij geleefd, of heb jij zelf het stuur in handen?
Lees meer over de workshop
NLP en een burn-out
NLP en burnout
 
Nieuwsberichten liegen er niet om: het aantal mensen met burn-out neemt fors toe! Als die vermoeidheidsklachten een burn-out blijken te zijn, dan wens je graag een goede aanpak. Helemaal als je weet dat herstellen van een burn-out soms meer dan een jaar kan duren! De praktijk heeft geleerd dat een gecombineerde aanpak van NLP-counseling en -training sneller tot genezing leidt.

Lees meer NLP en burn-out
 
AVPL Zakelijk   |   Boeken