Velden zijn niet correct ingevuld
De Academiev oor Psychologica

Wie gun jij deze kennismaking?

NLP Opleidingen
Waarom een opleiding bij de AVPL?

Inmiddels zijn veel mensen bekend met NLP en ervaren het belang ervan. Vanuit onze passie willen we graag persoonlijk leiderschap bevorderen en dat leven vanuit hun innerlijke kracht.
Om onze passie verder uit te dragen hebben we een workshop opgezet van één dag: een speciale introductiedag om kennis te maken met NLP.

Mogen wij u, wanneer u onze passie onderstreept, vragen om de introductiedagen onder de aandacht te brengen van vrienden, familie of andere mensen die u zo’n NLP-introductiedag gunt?

Wij wensen u inspirerende zomermaanden!

Met hartelijke groet,

Herman Korfage & Arjan van Weert
Academie voor Psychologica
Introductiedag NLP voor slechts € 99,-
NLP Workshop
Wie gun jij deze kennismaking?
In september starten workshops om kennis te maken met NLP. In één dag leer je wat NLP in de dagelijkse praktijk voor je kan betekenen. Zowel op je werk en als in je privéleven. En je ontdekt of de denkwijze en oefeningen van NLP bij je passen. Locaties & data
 
Geef je carrière een boost!
Gratis adviesgesprek
Gratis informatieavond
Wat we graag met je delen
Wanneer je een NLP-opleiding volgt of gevolgd hebt kun je voor slechts € 35,- per jaar lid worden van De Spiegel. Daarvoor kun je kosteloos ca. 3x per jaar een thema-avond bijwonen in Leusden. Veelal is er een inspirerende spreker die een andere kijk heeft/geeft op het leven. Op 19 oktober is de volgende thema-avond. Word ook lid van De Spiegel
Gratis brochure
Recente blog-berichten over NLP
- Geef je carrière een boost met NLP
- Wat kan NLP betekenen voor jou?
- Persoonlijk leiderschap, noodzaak?
- In je burcht, Uit je burcht
Jezelf ontwikkelen? Binnenkort gaan van start....
Na de zomer gaan er weer diverse opleidingen, trainingen en workshops van start op maar liefst 11 locaties (nu ook in Warten Friesland). De opleidingen worden, in kleine groepen, gegeven door Internationaal gecertificeerde NLP-trainers en zijn erkend door de NVNLP waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.
Maak kennis met NLP
NLP opleidingen & Workshops