Velden zijn niet correct ingevuld

NLP voor kinderen

NLP speciaal voor kinderen die de overgang naar de middelbare school moeten makenHoe overleef ik (straks) de brugklas?:  NLP voor kinderen van 10 t/m 13 jaar

De overgang naar de middelbare school is een grote stap voor uw kind. Ook de puberteit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Wilt u uw kind daarvoor wat extra handvatten meegeven? Denkt u dat uw kind wat extra mentale ondersteuning  kan gebruiken bij het maken van (CITO) toetsen? Wat weerbaarheid kan gebruiken bijvoorbeeld tegen pesten? Dat het beter zijn of haar doelen kan verwezenlijken? Dat het socialer wordt en een beter zelfbeeld krijgt? Beter zijn/haar emoties kan leren hanteren?

Aanmelden NLP voor kinderen

Deze unieke workshop NLP voor kinderen wordt een keer per jaar verzorgd door de Academie voor Psychologica.

Meld je nu aan voor NLP voor kinderen

 

Op zondag 11 maart 2018 organiseert de Academie voor Psychologica een speciale dag voor kinderen en hun ouders. De kinderen krijgen les in NLP (neuro linguïstisch programmeren), aikido (onder voorbehoud) en mindfulness. Alle lesstof is erop gericht om de kinderen te helpen beter te functioneren, op school, met vrienden en thuis. 

Voor de ouders is er een apart programma met NLP-technieken om anders met uw kind om te gaan.

Deze dag wordt gegeven door gecertificeerde trainers met o.a. ervaring in basis- en middelbaar onderwijs.

De praktische zaken op een rij:

Voor wie: 
kinderen uit groep 7/8 en de brugklas met een ouder

Datum:
Zondag 11 maart 2018 van 10.30 uur tot 15.30 uur, inloop vanaf 10 uur

Kosten:
€ 110,- per kind. Per kind verplicht één ouder mee.

Eten/drinken: 
Voor koffie/thee/limonade wordt gezorgd. Lunch zelf meebrengen!

Kleding: 
Graag makkelijke kleding aan!

Aanmelden via de website

NB: indien uw kind niet in deze leeftijdscategorie valt maar u toch geïnteresseerd bent, laat het dan ons even weten met vermelding van de leeftijd van uw kind. Bij voldoende belangstelling organiseren we dan een dag voor oudere kinderen/jongeren. 

De overgang naar de middelbare school is een grote stap voor uw kind. Ook de puberteit brengt de nodige uitdagingen met zich mee