Velden zijn niet correct ingevuld
Huub geeft een coach opleiding

NLP Coachopleiding

Wil jij NLP coach worden? Mensen helpen om het stuur van hun leven weer in handen te nemen? Wil jij NLP inzetten om mensen te begeleiden bij het oplossen van de problemen waar zij tegenaan lopen?

Soms lopen mensen vast in hun werk of privéleven, maar hebben nog wel het vermogen hun problemen op te lossen met begeleiding van buitenaf. In zo'n situatie is een coach inzetbaar. De coach is een professional die samen met de cliënt aan diens problematiek werkt op een resultaat- en doelgerichte wijze.

Coachend leiderschap

De opleiding tot NLP coach en die tot coachend leiderschap kent veel overeenkomsten. Als een  coach werken ze vervolgens op een vergelijkbare manier en met eenzelfde doel. Ze begeleiden mensen die vastlopen in hun werk en/of privéleven op een resultaat- en doelgerichte wijze. De hulpvragers moeten nog wel het vermogen hebben om hun probleem op te lossen, maar hebben daar een korte tijd begeleiding bij nodig. Daarna kunnen ze weer zelf sturing geven aan hun leven.

Aan coachend leiderschap gaat persoonlijk leiderschap vooraf. Persoonlijk leiderschap vereist vaardigheden als een gezond evenwicht tussen gevoel en verstand, heldere grenzen tussen ‘ik en de ander’, emotiemanagement, empathisch vermogen, zelfmotivatie en een goed ontwikkelde communicatie.

Coachend leiderschap houdt in dat de positie van de coach ten opzichte van de hulpvrager centraal staat. Deze coach bevordert de autonomie van anderen en stimuleert ze bij het nemen van de eigen verantwoordelijkheid.

De academie voor Psychologica biedt beide opleidingen vanaf dit jaar gecombineerd aan.

Meld je direct aan

De NLP coachopleiding wordt op meerdere locaties in Nederland en twee keer per jaar gegeven. De NLP counseloropleiding  wordt 1 keer per jaar in Leusden gegeven.

Nu aanmelden

 

Waarom NLP coach worden?

  • Je wilt een coachopleiding die werkt vanuit de NLP methode.
  • Je wilt resultaat en doelgericht coachen.
  • Je coacht vanuit het uitgangspunt dat mensen zelf het vermogen hebben om problemen op te lossen.
  • Je wilt mensen weer zelfsturing geven aan hun leven.
  • Je wilt je coaching vaardigheden verdiepen en verbreden.

Opbouw coachopleiding

De coach opleiding bestaat uit 2 delen:

1.NLP Practitioner of NLP Master Practitioner opleiding

2.NLP coachopleiding

 

Lees meer informatie over de inhoud van de coaching opleiding.

Toelatingseisen coachopleiding

  • Minimaal MBO+ werk- en/of denkniveau
  • Hoge mate van zelfreflectie
  • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je staat open voor verandering

Kosten en investering

Totale investering van de complete NLP coachopleiding is €4795,-. Dit bedrag is inclusief de NLP Practitioner of NLP Master Practitioner opleiding, coachopleiding, lesmateriaal, koffie/thee, lunch en certificatie.

Al in het bezit van een NVNLP erkend NLP Practitioner certificaat? Alleen de coaching vervolgopleiding kost €2395,-.

In overleg is het mogelijk om via een automatische incasso in termijnen te betalen met een maximum van 20 termijnen voor de hele opleiding. Je betaalt een eenmalige aanbetaling van 10% + eenmalig €25,- incassokosten.

Lees meer over de inhoud van de coachopleiding