Velden zijn niet correct ingevuld

Kosten NLP opleidingen

De kosten zijn € 2695,- per opleiding. Dit bedrag is vrij van btw, omdat we zijn opgenomen in het CRKBO register. Alle verblijfkosten zijn inbegrepen, dus geen extra kosten voor koffie/thee en lunch. Ook de uitgebreide syllabus is inbegrepen.

In overleg is het mogelijk via een automatische incasso in termijnen te betalen. Het maximum aantal termijnen is 12. Bij een aanbetaling van € 295,- + eenmalig € 25,- incassokosten betaal je € 200,- per maand.

De kosten voor onze NLP opleidingen zijn volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De overheid stimuleert je daarmee om in jezelf te investeren. Afhankelijk van je inkomen krijg je tussen de 37% en de 52% terug. 

Niet goed, geld terug

Mocht je na het eerste trainingsweekend vinden dat NLP niets voor je is, dan krijg je het opleidingsgeld terug, min de kosten van het eerste weekend.

De Practitioner bestaat uit een deel Technician (eerste 5 weekenden of 6 vrijdagen) en een deel Practitioner. Bij ons kun je na de Technician stoppen met de opleiding.

Workshops en systemisch werk

Voor onze cursisten en oud-cursisten organiseren we een paar keer per jaar een ontmoetingsdag met interessante workshops en is contact met andere cursisten mogelijk via onze besloten Linkedin Groep. Je hebt verder tegen een geringe vergoeding toegang tot de familie- en organisatieopstellingen die we regelmatig verzorgen.

Gratis adviesgesprek

Wilt u graag meer informatie over Academie voor Psychologica? Vraag een gratis persoonlijk adviesgesprek aan met een van onze trainers/coaches.