Velden zijn niet correct ingevuld
oefengroep NLP practitioner

NLP ervaringen van (oud-)cursisten

Veel instituten bieden een NLP opleiding aan. Krijg een beeld van de sfeer en werkwijze van onze academie door de NLP ervaringen van onze (oud-)cursisten.

Hoe kies je nu de opleiding die het beste bij je past? Wij helpen je bij je keuze via de keuzehulp.

Meld je direct aan

De NLP practitioner opleiding wordt op meerdere locaties en twee keer per jaar gegeven.

Bekijk agenda opleiding NLP practitioner

 

Ervaringen van (oud-)cursisten

Ik vind mezelf veel zekerder en sterker geworden. veel meer rust. Ik ben goed ook met mijn valkuilen, ik kan nu loslaten en zakelijk blijf ik niet zitten met vraagtekens.
Gerda , geplaatst op 26 juni 2016
Ik ben weer dichter bij mezelf gekomen. Kan nu mijn grenzen stellen. Loslaten en verantwoordelijkheid laten waar die thuishoort. Ik ben milder geworden voor mezelf en voor anderen
Helma , geplaatst op 26 juni 2016
Ik ben veel opener geworden en sta dichter bij mezelf. ook ben ik milder voor mezelf en mijn omgeving.
Niels , geplaatst op 26 juni 2016
Ik heb veel geleerd over mezelf en dat ik beter voor mezelf moet zorgen. Ook in de relatie met mijn vriend heeft het veel inzichten gegeven.
Helmi , geplaatst op 26 juni 2016
Over Arjan Rustig, betrouwbaar en prikkelend. Fijn dat je zo nu en dan ook iets met familieopstellingen deed.
Helmi , geplaatst op 26 juni 2016
Over Arjan Je straalt rust uit, stelt kritische vragen en veel kennis.
Gertruid , geplaatst op 26 juni 2016

Dinie Hekman: “De NLP Practitioner bij de academie; een ontdekkingsreis was en is het nog steeds! Inzichten krijgen in jezelf en in de ander. Door je angst heengaan, intens genieten van een goed gevoel als je merkt dat je je anders gedraagt, anders tegen mensen, dingen aankijkt, meer begrip, meer respect voor de ander. Vooral blij zijn met jezelf, dat geeft en gaf de academie mij en dat maakt me gelukkig.”

Elly Kiel: De cursus NLP Practitioner in Hoogeveen heeft me veel nieuwe inzichten gebracht, waardoor ik meer uit mijn leven kan halen. Echt een verrijking, ik kijk erg uit naar de Masteropleiding. Top, Cor en Laila! Voor meer informatie over mijn ervaring met de NLP Practitioner kunt u me bellen, telefoonnummer kunt u via de Academie voor Psychologica opvragen.

Gert Askes: (Pop)muziek is een deel van mijn leven. Het nr "Vrij" van Marco Borsato geeft perfect aan wat de NLP Practitioner met mij gedaan heeft. Ik heb mijzelf leren kennen en kan nu bepaalde dingen vanuit een ander perspectief bekijken, waardoor er ook weer nieuwe mogelijkheden komen.
 
“Ik heb het leven in mijn hart. Ik voel de kracht van het leven hier stromen door mij.
M' n ogen open en m' n armen wijd. De angst en de twijfel, ik zet ze opzij
En wat de morgen me ook brengen mag, zal het omhelzen als het licht van elke dag.
En die paar tranen. Huil ik van de lach.”

Biny Klont: De NLP Practitioner heeft mij, in een veilige omgeving, geleerd dat ik mijzelf mag, kan en durf te zijn, en op mijzelf kan vertrouwen om mijn grenzen aan te geven. Bovendien sta ik meer open voor, en ben nieuwsgieriger naar de belevingen van anderen. Kortom, het is een geweldig cadeau aan de enige met wie je het je hele leven moet doen, jezelf!

Mieke Gaspersz: Na de eerste les was er al een veilige sfeer gecreëerd, en je doel voor je persoonlijke ontwikkeling op zeer ludieke creatieve manier duidelijk gemaakt. In elke les werd er zonder dat je het je eigenlijk bewust was, je doel als rode draad in alle oefeningen meegenomen. Zodat de lesstof en ook je doelstelling makkelijk bij je integreert. Waardoor je denken, en je gevoel en je gedrag door de vele inzichten je een nieuwe dimensie geeft aan je Leven. En ik zie en ervaar het als een bijzondere verrijking….