Velden zijn niet correct ingevuld

Kosten en studiebelasting NLP Practitioner

De NLP opleiding Practitioner en de NLP Master Practitioner zijn erkend door de Nederlandse vereniging NLP (NVNLP), en ze zijn opgenomen in het register voor CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

Studiebelasting opleiding Practitioner 

De studiebelasting wordt berekend in het aantal uren dat u contact heeft met  een NLP trainer van AVP en de uren van zelfstudie en intervisie.

De contacturen met een NLP trainer zijn 132 uur daarbij worden de lunchuren niet meegenomen.
De zelfstudie uren en intervisie uren zijn afhankelijk van uw eigen inzet en worden door ons  ingeschat op 52 uur. Deze zelfstudie uren zijn verdeeld over 9 maanden de contacturen betsaan uit 9  dagen en een certificatieweekend.

Kosten NLP opleiding bij AVPL

De kosten zijn €2695,- per opleiding. Omdat we zijn opgenomen in het CRKBO register is het bedrag vrij van BTW. Alle kosten zijn inbegrepen. Denk aan koffie/thee, lunch, snack en de uitgebreide syllabus.

In overleg is het mogelijk om via een automatische incasso in termijnen te betalen met een maximum van 12 termijnen. De maandelijkse kosten zijn €200,- per maand inclusief een eenmalige aanbetaling van €295,- + eenmalig €25,- incassokosten.

Meld je direct aan

De NLP practitioner opleiding wordt op meerdere locaties en twee keer per jaar gegeven.

Bekijk agenda opleiding NLP practitioner

 

Studiekosten aftrekbaar

De kosten voor onze NLP opleidingen zijn volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De overheid stimuleert zo om in jezelf te investeren. Afhankelijk van het inkomen krijg je tussen de 37% en de 52% van de kosten terug.

Ruim € 1.100,- voordeel!

Een investering in een NLP opleiding van €2.695,- is bij een tarief van 42% loonbelasting het fiscale voordeel €1.132,-. De netto opleidingskosten zijn dan €1.563,-.

Niet goed, geld terug-garantie

Blijkt na het eerste trainingsblok dat NLP niet iets is voor jou? Dan krijg je het opleidingsgeld terug min de kosten van het eerste blok. De NLP Practitioner bestaat uit een deel Technician (6 cursusdagen) en een deel Practitioner. Na het Technician kun je bij onze academie stoppen met de opleiding. Je ontvangt van ons dan een NLP technician certificaat. Dit certificaat wordt door eenbeperkt aantal opleidingsinstituten erkend.