Velden zijn niet correct ingevuld

Gecertificeerd NLP trainer

Ben je enthousiast over NLP en wil je opgeleid worden tot een erkende en gecertificeerde NLP trainer? De opleiding wij daarvoor hebben ontwikkeld, voldoet aan de richtlijnen van de NVNLP. Voorwaarde voor deelname zijn een afgeronde NLP Practitioner en een NLP Master Practitioner.

Onderdelen

De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen.

Opleiding Train de trainer

Kijk voor de gegevens van deze opleiding op de site Train de trainer

Kosten: € 2495,-

Twee assistentschappen bij een NLP Practitioner

Je begeleidt groepjes bij het oefenen van de lesstof en verzorgt delen van de training onder leiding van de hoofdtrainer. Tijdens dit assistentschap word je op je trainerskwaliteiten beoordeeld.

Kosten per assistentschap: € 300,- inclusief koffie/thee, lunch en het certificatieweekend

Twee assistentschappen bij een NLP Master Practitioner

Je begeleidt groepjes bij het oefenen van de lesstof en verzorgt delen van de training onder leiding van de hoofdtrainer.

Kosten per assistentschap: € 300, - inclusief koffie/thee, lunch en het certificatieweekend

Proeve van bekwaamheid

Je ontwikkelt op basis van NLP-technieken een training/workshop van minimaal een uur en schrijft een scriptie over de theorie en achtergronden van deze training. Je training wordt in eerste instantie beoordeeld door twee trainers van de academie. Daarna geef je de training aan alle trainers van de academie en verdedig je je scriptie.

Kosten: € 375,-

In overleg kun je in termijnen betalen via een automatische incasso. Je betaalt dan een aanbetaling van 10% van het totaalbedrag + eenmalig € 25,- als bijdrage in de incassokosten. Het aantal termijn leggen we in overleg vast.