Velden zijn niet correct ingevuld

Word gecertificeerd NLP trainer

Enthousiast geworden na het afronden van de NLP Practitioner en NLP Master Practitioner opleiding? Wil je zelf opgeleid worden tot een erkende en gecertificeerde NLP trainer? Onze eigen ontwikkelde opleiding voldoet aan de kwaliteitseisen van NVNLP.

Meld je direct aan

De opleiding Gecertificeerd NLP trainer wordt eenmaal per jaar in Leusden gegeven.

Nu aanmelden

 

Inhoud van de opleiding

De opleiding tot gecertificeerd NLP trainer bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De opleiding Train de Trainer
  • Twee assistentschappen bij een NLP Practitioner opleiding
  • Twee assistentschappen bij een NLP Master Practitioner opleiding
  • Proeve van bekwaamheid

Assistentschap NLP opleidingen

Tijdens het assisteren bij een NLP Practitioner en NLP Master Practitioner opleiding begeleid je groepjes bij het oefenen van de lesstof. Daarnaast verzorg je delen van de training onder leiding van de hoofdtrainer. Tijdens assistentschap bij de NLP Practitioner opleiding worden je trainerskwaliteiten beoordeeld.

Proeve van bekwaamheid

Voor de proeve van bekwaamheid ontwikkel je een training of workshop (min een uur) op basis van NLP technieken. Je schrijft een scriptie over de theorie en achtergrond van de training. De training wordt beoordeeld door twee trainers van de academie. Daarna geef je de training aan alle trainers en volgt een scriptieverdediging.

Kosten en investering

De opleiding tot gecertificeerd NLP trainer kost €2495,-. Kosten per assistentschap zijn €300,-. Deze kosten zijn inclusief koffie/thee, lunch en certificatieweekend. De proeve van bekwaamheid kost €375,-.