Velden zijn niet correct ingevuld

De Spiegel

Regelmatig vragen cursisten ons over wat er na de opleidingen NLP nog meer mogelijk is. Naast natuurlijk de reguliere opleidingen zoals de master en de coach opleidingen. Als antwoord hierop hebben we een platform opgericht voor (oud) cursisten. Toelating tot De Spiegel is voor onze (oud) cursisten vanaf de opleiding NLP practitioner.

Bij De Spiegel kunnen we elkaar blijven ontmoeten en inspireren. En ook om onze kennis over NLP te verdiepen en actueel te houden. En wellicht ook te netwerken. Via interessante lezingen over NLP en aanverwante stromingen. Daarnaast gebruikt de Academie dit platform soms ook om nieuwe technieken en workshops te presenteren en te toetsen.

De Spiegel organiseert drie keer per jaar een avond centraal in Nederland. In ons NLP huis in Leusden, larikslaan 6J. Het lidmaatschap kost slechts € 35 per jaar.

De Spiegel in 2017:

Dinsdag 7 maart: Insight Discovery. Huub Mennen, NLP Trainer, coach en counselor, Insights Discovery gecertificeerd, neemt je mee in de beginselen van Insights Discovery. Een eerste ontdekkingreis naar jouw voorkeuren. Insights Discovery is een krachtig en nauwkeurig instrument voor het in kaart brengen van iemands persoonlijkheidsprofiel. Het systeem is gebaseerd op het werk van Carl Gustav Jung en maakt gebruik van een kleurentaal om de unieke persoonlijke voorkeuren van mensen inzichtelijk te maken. Insights Discovery is een uitstekend hulpmiddel voor het leren kennen van de eigen werkstijl in al zijn nuances en te begrijpen welke invloed dit heeft op zakelijke relaties en de relatie bijvoorbeeld binnen een team. Insights Discovery helpt je om het zelfinzicht te vergroten en hoe je reageert op mensen en situaties. Het toegankelijke model kan gebruikt worden in individuele begeleidingstrajecten als ook in het kader van teamontwikkeling.

Donderdag 22 juni: Provocatief Coachen. Ellis van Schaik

Donderdag 19 oktober: ntb

Voor aanmelden klik op de agenda aan de linkerkant.