Velden zijn niet correct ingevuld

Wat mag je van ons verwachten?

  • Onze NLP-opleidingen zijn erkend door de NVNLP.
  • We werken in groepen van zes tot maximaal twaalf cursisten.
  • Onze opleidingen zijn mensgericht (mens boven techniek).
  • Onze trainers zijn betrokken bij jou en jouw ontwikkelingsproces.
  • Authenticiteit en zelfbeschikking zijn onze belangrijkste waarden.

Moeite met kiezen? Lees onze keuzehulp.

Ervaringen van een oud-cursist

We vroegen oud-cursist Sonja naar haar ervaringen met AVPL en NLP.

Lees het interview


Wat zijn de voordelen van een NLP opleiding bij AVPL? 

Erkend NLP instituut

De opleidingen NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner zijn erkend door de NVNLP (Nederlandse vereninging NLP). Ze zijn opgenomen in het register voor CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

De Academie voor Psychologica is aangesloten bij de NVNLP. De NVNLP eist minimaal 130 werkelijke contacturen met een NLP trainer. Onze weekend opleiding bestaat echter uit 10 weekenden plus het certificatieweekend. Dat zijn 22 dagen met meer dan 150 contacturen. De dagopleidingen met drie dagdelen bestaat uit 13 dagen van 3 dagdelen plus het certificatieweekend. Deze opleiding heeft 150 contacturen. 

We voelen ons thuis bij de visie van het New Yorks Trainingsinstituut van Année Linden, omdat deze aansluit bij onze missie en visie.

Kleine groepen

Onze groepen bestaan uit 6 tot maximaal 12 cursisten, zodat de begeleiding intensief is en er aandacht is voor het proces van elke cursist.

Eerst mens, dan deskundige

De theorie is niet het doel maar het middel om beter te leren communiceren en je verder te ontwikkelen. Bewustwording en verdieping in communicatie met jezelf en de ander zijn het doel, met respect voor je grenzen en voor de ontwikkelingsfase waar je in zit.

Authenticiteit en zelfbeschikking zijn daarbij belangrijke waarden.

Elke opleiding wordt door twee gecertificeerde trainers gegeven. Doordat je de stof door twee mensen krijgt aangereikt, maak je vanuit meerdere invalshoeken kennis met de theorie.

Kennis, expertise en ervaring van de trainers

Onze trainers komen uit verschillende NLP scholen, zodat in onze benadering een verdieping van NLP is gegroeid. Ze zijn allemaal internationaal erkend en werken als coach/counselor. Sommigen zijn geschoold in systemisch werk en TA (Transactionele Analyse).

Integratie

Om de lesstof goed te kunnen integreren, hebben onze NLP-opleidingen een doorlooptijd van minimaal 10 maanden. De theorie wordt afgewisseld met praktische oefeningen die een directe koppeling hebben met het dagelijks leven. Deelname aan de intervisiegroep versterkt de integratie van de lesstof. 

Certificatieweekend

Het certificatieweekend wordt twee keer per jaar in Steenwijk gehouden. Het is een leerzame en feestelijke afsluiting van je opleiding. De cursisten van NLP Practitioner en Master van alle vestigingen ontmoeten elkaar. Hun kennis en vaardigheden worden getoetst in theorie en praktijk. Door te werken met mensen die je (nog) niet kent, ontdek je dat je certificaat werkelijk waarde heeft.

Traininglocaties

De Academie voor Psychologica streeft naar 'NLP bij jou in de buurt'. Daarom hebben we verspreid over het land een groeiend aantal locaties. We kiezen ze op sfeer, bereikbaarheid en betaalbaarheid, zodat de kosten van onze opleidingen zo laag mogelijk blijven.

Kosten NLP opleidingen

De kosten zijn € 2695,- per opleiding. Dit bedrag is vrij van btw, omdat we zijn opgenomen in het CRKBO register. Alle verblijfkosten zijn inbegrepen, dus geen extra kosten voor koffie/thee en lunch. Ook de uitgebreide syllabus is inbegrepen.

In overleg is het mogelijk via een automatische incasso in termijnen te betalen. Het maximum aantal termijnen is 12. Bij een aanbetaling van € 295,- + eenmalig € 25,- incassokosten betaal je € 200,- per maand.

De kosten voor onze NLP opleidingen zijn volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De overheid stimuleert je daarmee om in jezelf te investeren. Afhankelijk van je inkomen krijg je tussen de 37% en de 52% terug. 

Niet goed, geld terug

Mocht je na het eerste trainingsweekend vinden dat NLP niets voor je is, dan krijg je het opleidingsgeld terug, min de kosten van het eerste weekend.

De Practitioner bestaat uit een deel Technician (eerste 5 weekenden of 6 vrijdagen) en een deel Practitioner. Bij ons kun je na de Technician stoppen met de opleiding.

Workshops en systemisch werk

Voor onze cursisten en oud-cursisten organiseren we een paar keer per jaar een ontmoetingsdag met interessante workshops en is contact met andere cursisten mogelijk via onze besloten Linkedin Groep. Je hebt verder tegen een geringe vergoeding toegang tot de familie- en organisatieopstellingen die we regelmatig verzorgen.

 

Gratis adviesgesprek

Wilt u graag meer informatie over Academie voor Psychologica? Vraag een gratis persoonlijk adviesgesprek aan met een van onze trainers/coaches.