Velden zijn niet correct ingevuld
visual_vrouw

Persoonlijke ontwikkeling

Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Groei realiseren door zelfinzicht en bewustwording? AVPL biedt verschillende workshops die je helpen om te leven vanuit je innerlijke kracht. Wij bieden workshops aan vanuit de visie dat inzicht in wie je bent en je plek in de samenleving, voorwaarden zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Onder persoonlijke ontwikkeling verstaan wij:

Bewustwording van gedrag, denken en voelen en daar bewust sturing aan kunnen geven.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap gaat over het vermogen en de mate waarin je je eigen leven vorm kunt geven. In de workshop Persoonlijk Leiderschap leer je succesvol leidinggeven aan jezelf en anderen. Je neemt het stuur van je eigen leven weer in handen.

Lees meer over de workshop Persoonlijk Leiderschap.

Familieopstellingen

Een familieopstelling maakt verborgen belemmeringen, patronen en onderliggende betekenissen zichtbaar. Een familieopstelling geeft inzicht in de kern van wat er speelt, in jezelf en de dynamiek van het systeem. Tijdens de workshop Familieopstellingen kun je zelf een vraag stellen of figureren als representant. 

Lees meer over de workshop Familieopstellingen.

Introductie Workshop NLP

Benieuwd wat NLP voor jou kan betekenen? Maak in één dag kennis met NLP met de introductie workshop van AVPL. NLP gaat in op de vraag: ‘hoe doen we wat we doen?’. Onderzoek deze vraag voor jou tijdens de NLP introductie workshop.

Lees meer over de introductie workshop NLP.

De weg naar een duurzame relatie

De workshop De weg naar een duurzame relatie is een tweedaagse workshop voor relaties. De workshop is gebaseerd op de vijf basisvoorwaarden voor een gezonde relatie. Deze voorwaarden vormen het decor om patronen in relaties inzichtelijk en bespreekbaar te maken.

Lees meer over de workshop De weg naar een duurzame relatie.

Meer workshops in persoonlijke ontwikkeling

Overige workshops bij AVPL om een verdieping te brengen in je persoonlijke ontwikkeling zijn: