Velden zijn niet correct ingevuld

Workshop Brainstormen met Theorie U en NLP

(Theorie U - NLP - Systemisch Werk)

'Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken, blijf ik denken zoals ik altijd heb gedacht.'

Mensen hebben nogal eens de neiging hun problemen op te lossen via een zogenaamde cirkelredenatie; een manier van denken die meestal niet tot de gewenste oplossing leidt. Problemen zijn namelijk niet op te lossen binnen het denkkader waarin ze zijn ontstaan. Dit komt omdat ons denken gekoppeld is aan onze vooronderstellingen en overtuigingen, waardoor we de neiging hebben om - als antwoord op een probleem - steeds meer van hetzelfde te doen. Zo draaien we rond in een gedachtecirkel; we blijven denken zoals we altijd hebben gedacht.

Otto Scharmer beschrijft in zijn bestseller 'Theorie U' hoe je tot vernieuwende oplossingen kunt komen. Zijn stelling is dat alle benodigde antwoorden er al zijn, het is slechts de kunst ze te vinden. Scharmer ontwikkelde een manier van denken die werkelijk nieuwe inzichten mogelijk maakt. Maar hoe dat nu te implementeren?

NLP heeft  al de technieken om voorbij je gedachten, je gevoelens en je vooronderstellingen te leren kijken. Met deze combinatie van NLP - Theorie U - Systemisch Werk biedt de academie een methode om vernieuwende inzichten te verwerven en vooral ook 'out-of-the-box' te denken. Onze methode is verrijkend en inspirerend voor iedereen: privé en zakelijk.

Doelgroep 
Voor wie op zoek is naar werkelijke vernieuwing.

Wat je leert 
Je ontdekt hoe je jezelf in een andere 'state' kunt brengen, een die leidt tot een nieuwe manier van benaderen van vragen en problemen.

Investering

  • Eén dag van 10.00 tot 20.00 uur
  • Kosten € 225,-
  • In de prijs is inbegrepen koffie/thee, een lunch en een snack om ca. 17.30 uur.

Trainer
Herman Korfage