Velden zijn niet correct ingevuld
Vrouwelijk leiderschap

Workshop Vrouwelijk leiderschap

Wil jij blijven voldoen aan het verwachtingspatroon van de ander? Of is het tijd om de regie over jouw leven in eigen hand te nemen?

Je wilt alle ballen hoog houden en voor iedereen klaarstaan. Je hebt het gevoel dat je continu achter de feiten aanrent en wilt voldoen aan de verwachtingen van de ander. We leven in een maatschappij waarin burn-out klachten en het aantal mensen met een burn-out fors toenemen. In deze workshop leer je de regie over jouw leven te nemen vanuit authenticiteit. In hoeverre word jij geleefd, of heb jij het stuur zelf in handen?

Meld je direct aan

De opleiding wordt op meerdere momenten gegeven. Kies in het volgende scherm uw moment.

Nu aanmelden

 

Inhoud workshop

In de driedaagse workshop onderzoek en ontwikkel je jouw unieke innerlijke kracht en vrouwelijke energie. Door middel van Systemisch werk, Lichaamswerk en NLP krijg je steeds meer inzicht in de authentieke vrouw die je bent.

Na deze inspirerende workshop ga je naar huis met...

  • meer zelfvertrouwen.
  • je herkent, erkent en bewaakt je eigen grenzen.
  • assertiviteit: je durft voor jezelf op te komen.
  • meer inzicht in de balans tussen je vrouwelijke en mannelijke kant.
  • je kunt kwetsbaar zijn vanuit innerlijke kracht.
  • meer in verbinding met jezelf.

Praktische informatie

De workshop wordt gegeven door Astrid van Eembergen, gecertificeerd NLP coach en trainster bij AVPL. Bijdrage voor de workshop is € 575,-, inclusief koffie/thee en een uitgebreide lunch.

De workshop Vrouwelijk leiderschap omvat 3 dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur. Van 25 juni t/m 27 juni maken we samen de reis naar onze authentieke zelf. De workshop wordt gegeven in het NLP huis in Leusden.

Zegt je hart ja?

Volg je hart, meld je aan en ga samen met een groep mooie vrouwen deze reis maken naar de vrouw die jij ten diepste bent: je authentieke zelf. We werken in een kleine groep van max 12 vrouwen.