Velden zijn niet correct ingevuld

Workshop NLP en zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen: de basis voor succes

Zelfvertrouwen en zelfrespect zijn belangrijke waarden die we nodig hebben om succesvol te kunnen zijn. We ontlenen ons zelfvertrouwen aan het beeld dat we van onszelf gevormd hebben op basis van onze ervaringen.

Gebrek aan zelfvertrouwen maakt angstig en bang om te kort te schieten. Dan ontstaat een neerwaartse spiraal: angst schakelt je denken uit, zodat je minder presteert dan je kunt. Jezelf niet durven zijn, niet zeggen wat je denkt en voelt, geen nee durven zeggen en regelmatig over je grenzen gaan veroorzaakt spanningen die vaak ook lichamelijk tot uiting komen in verstijfde of verkrampte spieren en een oppervlakkige ademhaling. Daardoor functioneert je lichaam minder goed en dat heeft weer een negatief effect op je zelfvertrouwen.

Een negatief zelfbeeld is het resultaat van overtuigingen als 'ik mag geen fouten maken', 'ik moet perfect zijn', 'kritiek kan ik niet verdragen' en 'hij mag niet kwaad op me worden'. Door deze met behulp van NLP-vaardigheden om te zetten in succesvolle overtuigingen, groeit je zelfvertrouwen en word je je bewust van je innerlijke kracht.

Doelgroep 
Wie weinig zelfvertrouwen heeft of worstelt met een laag zelfbeeld

Investering
Drie aaneengesloten dagen van 10.00 tot 17.00 uur
 
Kosten
De workshop kost € 445,- (incl. koffie / thee en lunch)
 
Trainer
Arjan van Weert
 
Geef je zelfvertrouwen een boost en schrijf je in