Velden zijn niet correct ingevuld

Workshop Vrouwenkracht

Guusta
te Deventer     9.0

In vrouwenkracht heb ik gevonden wat ik zocht. Ik heb mezelf teruggevonden, Veel meer energie en ook meer rust in mezelf. Ik kan nu trouw blijven aan mezelf door de oefeningen en kennis die ik heb opgedaan. De workshop is zeer pakkend en boeiend.

Rianne
te Meppel     9.0

De workshop vrouwenkracht is een leerzaam en intensief. Ik heb veel geleerd voor nu maar ook voor de toekomst. Het is heel doelgericht en het heeft een directe uitwerking op mij.

Janet
te Hemelum     8.0     

Er zijn zeker dingen duidelijk geworden in mijn doen en laten. Ik heb veel handvatten gekregen om hier verder mee te gaan. Uiteindelijk heb ik inzicht gekregen in mezelf, in mijn vrouw zijn. De workshop vrouwenkracht werd heel goed begeleidt en er heerste een hele veilige sfeer.

Shielta
te Rijswijk     8.0   

In drie dagen tijd is er heel veel aan bod gekomen. Ik kon binnen de groepssetting met mijn eigen thema aan de gang. Ik werd daarbij heel goed begeleid. Jammer dat er geen tijd was om een aantal specifieke thema's verder uit te diepen. Ik hoop op een vervolg.

Christie         

In 2014 kreeg ik voor de zoveelste keer agressieve feedback omdat ik iets niet wou doen. Ik was verbijsterd en schakelde over naar de overlevingsmodus. Begin 2015 vond ik dat het genoeg was en besloot dat ik steviger in mijn schoenen wilde staan. Daarvoor had ik hulp nodig. In de workshop Vrouwenkracht vond ik die hulp. In die workshop leerde ik mijn antwoord niet in een ‘Burcht’ te plaatsen, een time-out te vragen als ik over mijn reactie wil nadenken, en in mijn kracht te staan als iemand iets van me wil. In de workshop Vrouwenkracht vond ik een veilige setting, met deskundige en ervaren workshopleidster, en vriendelijke deelneemsters. Aan vrouwen die zich de dupe voelen van hun omgeving, raad ik aan zich in te schrijven voor de workshop Vrouwenkracht. Vrouwen krijgen daarin tal van tools om zichzelf te zijn, druk te weerstaan, en zich te verbinden. De afbeeldingen in locatie Leusden vind ik bovendien heel inspirerend, vooral die brug naar de overkant

Biny 

Met veel plezier denk ik terug aan onze “reis” tijdens de vrouwenkracht. Bijzonder om alle andere verhalen te horen. En vooral hoe het mij sterker heeft gemaakt. Deze cursus heeft mij geholpen meer in mijn kracht te staan. Helpt mij op weg naar volledig mij kunnen zijn. Ik zie het helemaal zitten om nu, op mijn tijd, die dingen te doen die ik belangrijk vindt om te doen. Bedankt voor de tip om mijzelf te visualiseren in mijn sterke positie als ik iets moet doen wat ik moeilijk vind. Dat ga ik zeker gebruiken. Met vertrouwen zie ik de toekomst tegemoet. Biny.