Velden zijn niet correct ingevuld
Levenskunst in Relaties

Workshop Levenskunst in Relaties

In ons leven kennen we verschillende vormen van relaties. Van oppervlakkig contact tot een diepe verbinding op zielsniveau en alle varianten daartussen in. Hoe komt het dat we ons met de één meer verbonden voelen dan met de ander? En hoe werkt dat in verbinding met onszelf? Maken we wel werkelijk contact met onze ware aard of laten we ons leiden (lijden) door onze persoonlijkheid, ons ego?

Levenskunst in Relaties gaat over het leren herkennen en erkennen van patronen in het contact met jezelf en anderen, waardoor je angst en negatieve gedachtepatronen​ kunt omzetten in liefde en mildheid. De contactcirkel nodigt jou uit om door te ervaren jouw eigen levenskunstenaar in relaties te worden​.​

Datum: zat 15 - zon 16 sep 2018
Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur

Direct aanmelden

 

Inhoud workshop

In deze tweedaagse workshop gaan we in op de stadia van de contactcirkel. Wat gebeurt er precies? Was is jouw beweging? Inzicht en bewustwording bieden je de mogelijkheid om de verbinding met jezelf en de ander naar een dieper niveau te brengen. Je wordt je bewust welke beweging jij maakt in het contact en de verbinding met jezelf en de ander. Je krijgt inzicht in je patronen en maakt een diepere verbinding met je innerlijke kern. 

Pijn en lijden komen voort uit gehechtheid en onwetendheid. Al vanaf onze geboorte hebben we bepaalde dingen voor waar aangenomen. We identificeren ons ​(onbewust) met ons familiesysteem, patronen en overtuigingen. Al deze delen vormen samen de manier waarop we met onszelf en de ander omgaan; hoe we denken, hoe we voelen, hoe we contact maken en hoe we dit al dan niet uitbouwen. Bewustwording en inzicht maken groei mogelijk. 

Workshop thema’s

In deze tweedaagse workshop krijg je door middel van een unieke combinatie van NLP, Familieopstellingen, Lichaamswerk, Yoga, Dans en Meditatie meer inzicht in jezelf en de manier waarop jij functioneert in relaties. De workshop omvat de volgende thema’s:

• Wat is contact en wat is jouw beweging?

• Hechting, Intimiteit, Scheiding, Rouwen en Zingeving

• Wat is levenskunst?

• Van angst naar liefde

Voor wie is de workshop?

Deze workshop is voor iedereen die zichzelf wil ont-moeten in haar/zijn ware aard, zowel alleenstaanden als koppels. Het gaat om relaties en contact in de meest brede zin van het woord; zowel vriendschap, familie als liefdesrelaties en met name de relatie met jezelf.

Bijdrage

De workshop Levenskunst in Relaties – contactcirkel omvat twee ​dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur. De bijdrage is € 395,-. Dit is inclusief koffie/thee en een uitgebreide lunch. Profiteer nu van vroegboekkorting! Reserveer voor 1 augustus 2018 en ontvang €100,- korting. De tweedaagse workshop bedraagt dan slechts €295,-.

Trainers en locatie

De workshop wordt gegeven door Monique van der Heijden van MoYoKi en Herman Korfage van AVPL in Leusden. Voor meer informatie, neem contact op met de trainers:

Herman Korfage (AVPL), via herman.korfage@avpl.nl

Monique van der Heijden (MoYoKi), ​moyoki13@gmail.com

Datum:             15 en 16 sep 2018 of 1 en 2 dec 2018

Direct aanmelden

Een unieke samenwerking

De workshop is een co-creatie tussen MoYoKi en Academie voor Psychologica (AVPL). Een unieke combinatie waarbij NLP, Familieopstellingen en Lichaamswerk samenkomen met Yoga, Dans en Meditatie. AVPL beweegt vanuit het fysieke, mentale en emotionele gebied - de verschillende lagen die onze persoonlijkheid vormen. MoYoKi bewandelt het pad van bewustwording door deze gebieden heen, om verbinding te maken met onze innerlijke kern. MoYoKi gaat voorbij identificatie met lichaam, emoties en denken. Dat is waar MoYoKi en AVPL elkaar ont-moeten. Dit proces van bewustwording brengt je steeds dichter bij meer levensvreugde. Het nodigt uit om angst los te laten en te kiezen voor liefde. Dat is levenskunst. Ieder moment kun je jezelf in een moeilijke situatie afvragen: ‘Wat zou Liefde doen?’

MoYoKi en AVPL zijn hierin ook een relatie aangegaan en dit contact heeft geleid tot deze boeiende workshop: Levenskunst in Relaties.