Logo Academie voor Psychologica

De meeste waardevolle reis in je leven

Van je hoofd naar je hart

In deze workshop maak je de reis van je hoofd naar je hart. Je laat de identificatie met je gedachten en emoties los, waardoor je meer in verbinding komt met je innerlijke kern en intuïtie. Uit je Hoofd, In je Hart gaat over het leren onthechten, ontmoeten en ontknopen van jezelf. Patronen herkennen, erkennen en loslaten in het contact met jezelf, de ander en de groep.

Start: zondag 26 april 2020
Locatie: Leusden (nabij Amersfoort)

Ik wil mij aanmelden

Geef je tijdig op, max 15 deelnemers.

Herken je het ook?

“Ik heb het gevoel dat mijn hoofd continu ‘aan’ staat.”

“Ik zou wel een uitknop willen voor mijn gedachten.”

“Ik twijfel vaak over beslissingen en vind het moeilijk om keuzes te maken.”

Veel mensen ervaren de nadelen van ‘veel in het hoofd zitten’.

Je bent veel bezig met wat anderen van je verwachten, past je snel aan en maakt keuzes op basis van (belemmerende) gedachten en gedragspatronen.

Passen de keuzes die je maakt wel bij jou? Hoe zou je leven eruit zien als je vanuit je hart en je intuïtie in het leven staat?

Maak in 3 dagen de reis van je hoofd naar je hart. Kom in verbinding met je gevoel en intuïtie.

Na deze workshop

 • Heb je meer inzicht in wie jij ten diepste bent.

 • Maak je beter contact met je intuïtie en weet je wat goed voor je is.

 • Ervaar je meer zelfliefde en acceptatie.

 • Geef jij je grenzen beter aan.

 • Begrijp je beter wat jouw beweging is in relaties.

 • Blijf je in verbinding met jezelf in het contact met anderen.

 • Laat je je niet meer meeslepen door alle prikkels van buitenaf.

Ik wil mij aanmeldenVelden met een * zijn verplicht

In deze unieke workshop wordt de verbinding gemaakt tussen Lichaamswerk, Yoga, Meditatie, Systemisch werk en NLP. Je krijgt inzicht in je diepliggende overtuigingen en patronen. Onverwerkte situaties en conflicten van vroeger zijn in je onbewuste opgeslagen en liggen vaak ten grondslag aan je huidige gedrag. Door middel van Systemisch werk en Lichaamswerk krijg je inzicht in:

 • de patronen waaruit je gedrag is ontstaan.
 • de overtuigingen die meespelen.
 • de verbinding van gedragspatronen met het systeem waar je uitkomt.

Samen maken we een reis door de opgebouwde lagen van onze persoonlijkheid naar onze innerlijke kern. Wie zijn we ten diepste? Door los te komen van de identificatie met ego en gedachten ervaar je dat alles al goed is. Je bent niet meer afhankelijk van externe factoren, andere mensen en omstandigheden. Je neemt de regie over jouw eigen leven en laat je leiden door je intuïtie.

Deze deelnemers gingen je voor

“Volledig uit mijn comfortzone, maar fantastisch om te doen. Het is meer dan de moeite waard om deze ‘reis’ te maken. Schrijf je in, zonde om deze kans te laten lopen!”

Remco

“Ik ben meer op mijn intuïtie gaan vertrouwen. Daardoor is mijn zelfvertrouwen vergroot. Als ik veel in mijn hoofd zit besef ik dat ik zelf de verbinding kan maken met mijn hart.”

Charlotte

“Mooie verbinding, liefdevolle aanwezigheid en betrokken trainers.”

Hans

“Mooie groep en sfeer tijdens de workshop. Bijzonder hoe we als groep in korte tijd al zo dicht bij elkaar staan.”

Esther

“Ik voel meer ontspanning en rust in mijzelf. Bijzonder om de verbinding te voelen met mijn authentieke zelf. Ik durf meer te gaan staan voor wie ik ben.”

Liesbeth

Bijdrage

Workshop Uit je Hoofd, In je Hart

595,-
 • Incl. lesmateriaal
 • Incl. koffie/thee en lunch

Ga je mee op reis? Meld je aan voor de workshop op zondag 26 april, zondag 3 mei en zondag 31 mei.

Ik wil mij aanmelden

Geef je tijdig op, max 15 deelnemers.

Trainer

Herman Korfage
Herman Korfage

Trainer

Monique v/d Heijden
Monique v/d HeijdenMoYoKi

Wie zijn wij?

De workshop is een co-creatie tussen Monique van der Heijden (MoYoKi) en Herman Korfage (AVPL). Monique is yoga- en meditatiedocent en een ervaren trainer op gebied van Beweging, Dans, Psychodrama en Lichaamswerk. Herman Korfage is eigenaar en NLP trainer bij Academie voor Psychologica (AVPL), een opleidingsinstituut in NLP opleidingen. Daarnaast is hij werkzaam als coach, begeleider in familieopstellingen en relatietherapeut.

Programma

Tijdens de 3 workshopdagen komen de volgende thema’s samen:

Zondag 26 april 2020: Onthechting – ik en mezelf
Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur

We maken ons los van de identificatie met onze gedachten en emoties.

Zondag 3 mei 2020: Ontmoeting – ik en de ander
Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur

Blijf in verbinding met jezelf in het contact met de ander.

Zondag 31 mei 2020: Ontknoping – ik in de wereld
Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur

Sta vanuit autonomie in de wereld en laat je niet meeslepen door de hectiek van alledag.

Waar wordt de workshop gegeven?

Ik wil mij aanmelden

Geef je tijdig op, max 15 deelnemers.