Loading...

Ont-hechting: ik en jezelf

»»Ont-hechting: ik en jezelf
Ont-hechting: ik en jezelf

Thema I: Ont-hechting ik en jezelf

Ken je dat gevoel dat je hoofd continu ‘aan’ staat? Je zit veel in je hoofd, twijfelt over (genomen) beslissingen en past je aan op je omgeving. We hebben het over een rationele levenswijze. Veel keuzes maken we op basis van ratio, (belemmerende!) overtuigingen en vaste patronen. Maar passen deze keuzes wel bij jou? Vertelt je gevoel jou dat het de juiste keuze is, of is het jouw hoofd die bepaalt?

Tijdens de workshop Uit Je Hoofd, In Je Hart: ik en jezelf leer je te ont-hechten van jouw gedachten en emoties. We werken aan het loslaten van de identificatie met onze gedachten en maken verbinding met onze innerlijk kern en intuïtie, ons authentieke Zelf.

Meld je direct aan

De workshop wordt gegeven op meerdere momenten in het NLP-Huis in Amersfoort (Leusden). Zegt je hart ja?

Ja, ik wil mij aanmelden

In de workshop werken we aan:

  • de verbinding met jezelf voorbij je persoonlijkheid
  • authentiek durven zijn
  • hechten en onthechten
  • volgen en leiden
  • zelfliefde

Na de workshop ben je meer in verbinding met wie jij ten diepste bent, je authentieke zelf. Je maakt contact met je intuïtie en weet beter wat goed voor je is. Hierdoor word je zelfvertrouwen vergroot en durf je te staan voor jezelf. Je gaat naar huis met meer zelfliefde, een gevoel van rust en ontspanning. Je komt als het ware thuis bij jezelf.

De workshop is voor mannen en vrouwen die veel vanuit het hoofd leven en beslissen. Je wil leren om beter te voelen wat goed voor je is en meer keuzes maken vanuit je intuïtie.

Tijdens deze unieke workshop maken we de verbinding met Yoga, Meditatie, Dans, NLP en Systemisch Werk. Met behulp van NLP en Systemisch Werk krijgen we inzicht in onze diepliggende overtuigingen en patronen. We maken verbinding met de lagen van onze persoonlijkheid:

  • Welke patronen liggen ten grondslag aan ons gedrag?
  • Welke overtuigingen spelen mee?
  • Wat is de verbinding met ons systeem van herkomst?

Yoga-filosofie & Lichaamswerk

Vanuit het hoofd dalen we af naar het hart. Door middel van verschillende oefeningen uit Yoga, Meditatie en Dans reizen we door de opgebouwde lagen van onze persoonlijkheid naar de kern van ons Zijn. Wie zijn we ten diepste? We vergroten ons zelfbewustzijn en maken verbinding met ons authentieke Zelf. Door los te komen van de identificatie met ego en gedachten, ervaren we dat alles al goed is. We zijn niet meer afhankelijk van externe factoren, andere mensen en omstandigheden. We nemen de regie over ons eigen leven en laten ons leiden door onze intuïtie.

Deze workshop is deel I van de drieluik workshop Uit Je Hoofd, In Je Hart.

Trainer

Monique v/d Heijden
Monique v/d HeijdenMoYoKi

Trainer

Herman Korfage
Herman Korfage

Praktische informatie

Wanneer: zie agenda voor komende data
Tijd: van 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Amersfoort (Leusden)
Trainers: Monique van der Heijden (MoYoKi) &
Herman Korfage (AVPL)

Bijdrage workshop

145,-
  • Incl. koffie/thee
  • Incl. goed verzorgde lunch
Ik wil mij aanmelden

Aankomende workshops

Bekijk alle workshops en locaties

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op