Logo Academie voor Psychologica

Gratis inspiratie webinar ‘Kennismaken met NLP’

Meld je aan!

Wat is NLP en hoe gebruik je dit in het dagelijks leven? Ontdek het tijdens het gratis online webinar “Kennismaken met NLP”. Misschien denk je al langer na over een opleiding in je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Tijdens dit webinar maak je kennis met NLP en hoe je het toepast in je dagelijkse en werkende leven. Je maakt kennis met de academie, onze trainers en wat je kunt verwachten binnen de opleiding. Natuurlijk heb je alle ruimte om live vragen te stellen via de chat.

 • donderdag 24 september om 19.30 – 21.00 uur (VOL)
 • maandag 5 oktober om 13.00 – 14.30 uur

 • dinsdag 6 oktober om 19.30 – 21.00 uur
  Velden met een * zijn verplicht

  Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. De link naar het webinar ontvang je op de betreffende datum.

  Wat is NLP?

  NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een praktisch communicatiemodel dat wordt ingezet voor een betere communicatie, meer zelfvertrouwen, hogere productiviteit, diepgaandere relaties en (natuurlijk) een gelukkiger leven. Door bewust te worden van eigen gedrag, communicatie en patronen, word je zelfinzicht verhoogd en leer je effectief af te stemmen op de omgeving. Er zijn tal van redenen waarom mensen kiezen voor een NLP-opleiding, zowel op persoonlijk als professioneel/zakelijk gebied. Zo ondersteunt NLP in het vergroten van je (persoonlijk) leiderschap, het behalen van doelen en het verhogen van je communicatieve vaardigheden.

  Herman Korfage
  Herman Korfage
  Kyra Hoogeveen
  Kyra Hoogeveen

  Het webinar wordt gegeven door:

  Het NLP webinar wordt gegeven door Herman Korfage en/of Kyra Hoogeveen. Herman heeft zich als trainer en coach bekwaamd in NLP, Transactionele Analyse en systemisch werk. Dit zet hij als trainer in binnen de opleidingen NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en de coachopleiding. Daarnaast begeleidt Herman regelmatig familieopstellingen en is hij werkzaam als relatietherapeut. Zijn motto is ‘stoppen met leren = stoppen met leven’.

  Kyra heeft zich als trainer en coach gespecialiseerd in NLP en natuurcoaching. Als trainer zet zij zich in binnen de opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner. Vertrouwen en autonomie zijn haar belangrijke waarden. Haar missie is om vanuit beweging en oprechte aandacht bouwstenen aan te reiken, waarmee de ander zijn/haar eigen kracht (her)ontdekt en zo in beweging komt naar zijn/haar doelen.

  Daarom kies je voor Academie voor Psychologica

  Wie is AVPL?

  De missie van AVPL (Academie voor Psychologica) is mensen leren om vanuit innerlijke kracht antwoord te geven op het leven. Vanuit kracht en kwetsbaarheid leren mensen hoe zij kunnen omgaan met de uitdagingen in het leven en op een ecologische manier kunnen reageren op wat zij aantreffen. Wij bieden verschillende opleidingen en workshops op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling en Leiderschap op maar liefst 7 locaties in Nederland. Het doel van onze opleidingen en workshops is mensen bewustmaken van onbewust gedrag en patronen en een verdieping laten vinden in de communicatie met zichzelf en de ander – op verbaal en non-verbaal niveau. Op deze manier dragen wij bij aan een maatschappij waarin mensen en organisaties zich op een gezonde en integere manier ontwikkelen.