Kyra Hoogeveen

Kyra HoogeveenKyra Hoogeveen
Internationaal gecertificeerd NLP-Trainer, NLP-coach en NLP-counselor
kyra.hoogeveen@avpl.nl

Niets menselijks is mij vreemd. Als vijftigjarige heb ik al veel van het leven gezien, maar raak ik niet uitgeleerd als het op persoonlijke ontwikkeling aankomt.

Vóór mijn werk als mental health coach en NLP trainer werkte ik als manager en coach bij een groot bedrijf waar ik inzicht mocht opdoen in de waarde van het uitdragen van een bedrijfsmissie. Als coach deed ik ervaring op met zowel individuele als groepstrainingen gericht op een inspirerende werkfilosofie.

Het is mijn missie om vanuit beweging en oprechte aandacht voor de ander bouwstenen aan te reiken om zelf je kracht te (her)ontdekken. Bouwstenen die jij kunt gebruiken om weer in beweging te komen richting de doelen die jij belangrijk vindt.

Dat ik een no-nonsense coach en trainer ben spreekt wel uit het feit dat ik nooit zal pretenderen je problemen op te kunnen lossen. Dat kan alleen jij, ik zal je daar in het coaching en training traject bij ondersteunen met op maat gemaakte, persoonlijke bouwstenen.

Voor mij, als trainer en coach, is vertrouwen en autonomie belangrijk. Jij hebt zelf de touwtjes in handen, wat jij doet met de handvatten en bouwstenen die ik je aanbied is aan jou. Daarvoor draag je zelf de verantwoordelijkheid.

 It takes courage to grow up and become who you really are – E.E. Cummings.