Dit vertellen onze cursisten:

Bekijk meer video’s

Daarom kies je voor Academie voor Psychologica

Ik vind mezelf veel zekerder en sterker geworden. Veel meer rust. Ik ben goed ook met mijn valkuilen, ik kan nu loslaten en zakelijk blijf ik niet zitten met vraagtekens.

Gerda

Over de trainer:  Je straalt rust uit, stelt kritische vragen en hebt veel kennis.

Gertruid

Ik ben weer dichter bij mezelf gekomen. Kan nu mijn grenzen stellen. Loslaten en verantwoordelijkheid laten waar die thuishoort. Ik ben milder geworden voor mezelf en voor anderen.

Helma

De NLP Practitioner bij de Academie: het was een ontdekkingsreis en is het nog steeds! Inzichten krijgen in jezelf en in de ander. Door je angst heengaan, intens genieten van een goed gevoel als je merkt dat je je anders gedraagt, anders tegen mensen, dingen aankijkt, meer begrip, meer respect voor de ander. Vooral blij zijn met jezelf, dat geeft en gaf de Academie mij en dat maakt me gelukkig.

Dinie

Ik ben veel opener geworden en sta dichter bij mezelf. Ook ben ik milder voor mezelf en mijn omgeving.

Niels

De cursus NLP Practitioner in Hoogeveen heeft me veel nieuwe inzichten gebracht, waardoor ik meer uit mijn leven kan halen. Echt een verrijking, ik kijk erg uit naar de Masteropleiding. Top trainers! Voor meer informatie over mijn ervaring met de NLP Practitioner kunt u me bellen. Telefoonnummer kunt u via de Academie voor Psychologica opvragen.

Elly

Ik heb veel geleerd over mezelf en dat ik beter voor mezelf moet zorgen. Ook in de relatie met mijn vriend heeft het veel inzichten gegeven.

Helmi

Over de trainer:  Rustig betrouwbaar en prikkelend. Fijn dat ik zo nu en dan ook iets met familieopstellingen kan doen.

Helmi

(Pop)muziek is een deel van mijn leven. Het nummer “Vrij” van Marco Borsato geeft perfect aan wat de NLP Practitioner met mij gedaan heeft. Ik heb mijzelf leren kennen en kan nu bepaalde dingen vanuit een ander perspectief bekijken, waardoor er ook weer nieuwe mogelijkheden komen.

Gert