De Academie voor Psychologica is een opleidingsinstituut voor NLP. Ontstaan in 2003 toen de oprichters, Arjan van Weert en Cor Slagmolen,  hun NLP opleidingen hadden afgerond en zij ontdekten dat voor werkelijke implementatie meer tijd en persoonlijke aandacht noodzakelijk is. Het puur en alleen delen van de theorie blijkt bij lange na niet het gewenste effect te hebben. Juist door het vanuit verschillende posities ervaren van NLP maakt dat het werkelijk ‘tussen de oren komt’. Dit is ook de belangrijkste reden dat wij er voor hebben gekozen om met kleine groepen van maximaal 12 cursisten te werken: alleen op die manier kunnen we dit voldoende waarborgen.

Alle onze trainers hebben gedegen NLP opleidingen gevolgd bij diverse instituten in Nederland en/of België. Iedere trainer heeft daarnaast natuurlijk ook andere opleidingen en werkervaringen opgedaan. De meeste hebben diverse functies in het bedrijfsleven gehad bijvoorbeeld in de zorg, sales, marketing, onderwijs, sport, projectleider of manager. Dankzij deze achtergrond zijn zij goed in staat de NLP-technieken en -procedures te vertalen naar de dagelijkse praktijk: ook in het bedrijfsleven. Daarnaast zijn ze ervaren coaches / counselors.

Voor de Academie is het van groot belang dat ze vanuit dezelfde attitude training geven. Om die reden hebben ze allemaal dezelfde opleiding Train de Trainer en Gecertificeerd NLP Trainer gevolgd voordat ze bij ons aan de slag mochten gaan.

Alle trainers onderschrijven onze missie en attitude:

‘mens boven techniek’

Daarom kies je voor Academie voor Psychologica