Workshop Mannelijk leiderschap

Sta je op eigen benen en geef je jouw leven vorm op een manier zoals jij dat wilt?

Misschien herken je het wel. Je hoort “als man stevig in je schoenen te staan”. Naast dat je wilt uitstralen dat je weet wat je wilt, wil je dit ook doen. Je laat soms over je grenzen heen gaan en hebt misschien burn-out klachten (gehad). Iedere keer tuin je er weer in: het voelde niet goed en toch deed je het. Je vindt het moeilijk om over je gevoelens te praten en hebt de neiging om je aan te passen aan wat anderen van je verwachten.

Mannelijk leiderschap wordt vaak verward met dominant gedrag. Als man dien je immers zelfverzekerd te zijn, onkwetsbaar en te staan voor jezelf. Klopt dit beeld of houden we vast aan het stereotype beeld vanuit de oertijd: een onkwetsbare jagershouding.

Meld je direct aan

De workshop wordt op meerdere momenten gegeven in het NLP-Huis in Amersfoort (Leusden). Zet jij de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling?

Ja, ik wil mij aanmelden

In de workshop Mannelijk leiderschap laten we in ieder geval het oude manbeeld los en maken we plaats voor een beeld van deze tijd: een man die vanuit authenticiteit in het leven staat. We hebben het dus niet over een macho-beeld of een man zonder ruggengraat, maar een man die zowel vanuit innerlijke kracht als vanuit gevoel in het leven staat. Hoofd en hart verbonden dus.

Met behulp van Systemisch werk, Lichaamswerk en NLP ontdek je steeds meer je authentieke zelf. Je verbindt je met je mannelijke en vrouwelijke energie, die elke man heeft. Hierdoor kom je meer in verbinding met de man die jij ten diepste bent. Je wordt veerkrachtiger en staat steviger in het leven.

We werken in een kleine groep van max 12 deelnemers. Hierdoor creëren we veilige sfeer waarin we stevig aan het werk gaan met elkaar.

Thema’s die aan bod komen:

  • Archetypes van de man.
  • Grenzen: herkennen, bewaken en aangeven.
  • Authenticiteit: hoe geef jij leiding aan jezelf.
  • Balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie.
  • Krachtig en kwetsbaar kunnen zijn.

Na de workshop heb je inzicht in jouw persoonlijke eigenschappen en hoe je daarmee leiding geeft aan jouw leven. Je durft te laten zien wie je bent en staat vanuit innerlijke kracht in het leven: zowel in je relatie, op het werk, als in je persoonlijke leven. Je zelfvertrouwen is vergroot en je ervaart meer innerlijke rust bij de keuzes die je maakt.

De workshop is voor mannen die hun eigen weg willen vormgeven vanuit authenticiteit in hun persoonlijke en professionele leven.

Trainer

Herman Korfage
Herman Korfage
“Een beeld in deze maatschappij is dat mensen niet meer kwetsbaar mogen zijn, we moeten vooral krachtig zijn. Terwijl mensen die kwetsbaar kunnen zijn, veel krachtiger zijn. In deze workshop zie ik hoe de cursisten gaandeweg de dagen ook hun kwetsbare kant durven te laten zien. Onzekerheden over werk en privé en hoe zij daarmee als man tot op heden zijn omgegaan. Het besef dat ze eerst leiding aan hun eigen leven mogen leren geven, maakt dat ze hun doelgerichtheid op een andere manier gaan invullen. Als trainer met zo’n groep mannen werken is super. Zeker als ik de groep na drie dagen zo anders zie vertrekken als dat ze binnenkwamen.”

Praktische informatie

Tijden: 3 dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: NLP-Huis in Amersfoort (Leusden)
Trainer: Herman Korfage, intern. gecertificeerd NLP trainer en coach, TA master en begeleider van Familieopstellingen.

Bijdrage workshop

795,-
  • Incl. koffie/thee
  • Incl. goed verzorgde lunch

De volgende stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling?

Ja, ik wil mij aanmelden
Bekijk alle workshops