Loading...

Vrouwelijk leiderschap

»»Vrouwelijk leiderschap
Vrouwelijk leiderschap2018-08-12T12:12:49+00:00

Workshop Vrouwelijk leiderschap

Ben jij de vrouw zoals jij jezelf graag ziet? Volg jij je verlangen en durf je écht te kijken naar wat jij wilt?

Ieder mens heeft een mannelijke en vrouwelijk energie in zich. Bij veel mensen is een disbalans in deze energieën ontstaan. We neigen meer naar de mannelijke of juist naar de vrouwelijke kant van ons Zijn. Tijdens de workshop Vrouwelijk leiderschap worden we bewust van de balans in onszelf. We gaan begrijpen waar bepaald gedrag vandaan komt en leren om te kiezen voor onszelf. Door de balans in de energie te herstellen, kom je dichterbij jezelf.

Meld je direct aan

De workshop wordt op meerdere momenten
gegeven in Amersfoort (Leusden).
Zegt je hart ja?

Ja, ik wil mij aanmelden
Praktische informatie

Je gaat naar huis met:

  • meer zelfvertrouwen.
  • je herkent, erkent en bewaakt je eigen grenzen.
  • assertiviteit: je durft voor jezelf op te komen.
  • meer inzicht in de balans tussen je vrouwelijke en mannelijke kant.
  • je kunt kwetsbaar zijn vanuit innerlijke kracht.
  • meer in verbinding met jezelf.

De workshop is voor vrouwen die meer in verbinding willen komen met de vrouw die zij ten diepste zijn, hun authentieke Zelf. Je wilt loskomen van het voldoen aan andermans verwachtingen en de regie over jouw leven in eigen hand nemen.

In deze workshop leer je de regie over jouw leven te nemen vanuit authenticiteit. In hoeverre word jij geleefd, of heb jij het stuur zelf in handen? In de driedaagse workshop onderzoek en ontwikkel je jouw unieke innerlijke kracht en vrouwelijke energie. Door middel van Systemisch werk, Lichaamswerk en NLP krijg je steeds meer inzicht in de authentieke vrouw die je bent. Samen met een groep mooie vrouwen maken we de reis naar de vrouw die jij ten diepste bent: je authentieke zelf. We werken in een kleine groep van max 12 vrouwen.

Praktische informatie

Tijden: 3 dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: NLP-Huis in Amersfoort (Leusden)
Trainer: Astrid van Eembergen, gecertificeerd NLP coach en trainer

Bijdrage workshop

595,-
  • Incl. koffie/thee
  • Incl. goed verzorgde lunch

Zegt je hart ja?

Ja, ik wil mij aanmelden

Ervaringen van (oud-)deelnemers

“Ik vond het erg leuk en gevarieerd en er vielen geregeld kwartjes. Aangezien ik op dit moment gedeeltelijk werk omdat ik te weinig energie heb, kan ik wel zeggen dat de energie hoog is gehouden. De dagen zijn omgevlogen en ik kon het volhouden. Astrid is een fijne trainer die de gave heeft om iedereen zich op haar gemak te laten voelen. De training heeft zeker voldaan aan mijn verwachtingen en ik ben er volop mee aan de slag gegaan.”

Betsy

“Ik heb ontzettend genoten van de workshop Vrouwelijk leiderschap. Het was intensief, interessant en uitdagend. Wat ik goed vond was de manier hoe we gestimuleerd werden om uit onze comfortzone te komen. De oefeningen afgewisseld met stukjes theorie zorgden ervoor dat ik veel inzichten in mijzelf heb opgedaan. Ik heb Astrid ervaren als een fijne trainer die een veilige sfeer weet te creëren. Bijzonder dat er na één dag al een echte verbinding was in de groep.”

Liesbeth

“Vooral vanuit nieuwsgierigheid en weer even focus op mijzelf en waar ik sta ben ik de workshop Vrouwelijk leiderschap gaan doen. Ik vond het een fijne manier om na te denken over het vrouw zijn en de elementen die daarbij horen. Het was een fijn gevarieerd programma met veel interactie. De stukken theorie werden goed afgewisseld met opdrachten. Astrid heeft een benaderbare manier van trainen waarbij zij gebruikmaakt van eigen voorbeelden.”

Anne

“Ik heb de workshop ervaren als intens, leerzaam, omarmend, warm, veilig en nieuwsgierig naar meer. Veel kennis uit de workshop kan ik al toepassen in mijn Coach opleiding. Ik heb Astrid ervaren als een warme, vriendelijke en open vrouw die echt bedding kan bieden onder de vrouwen. Een hele mooie kracht naar mijn idee. Wat ik heb geleerd mag ik mooi meenemen voor de rest van mijn leven. Persoonlijke groei is één van de mooiste dingen voor mij want dat kan niemand meer van je afnemen.”

Anoniem

Daarom kies je voor Academie voor Psychologica

Aankomende workshops

Workshop Vrouwelijk leiderschap Amersfoort (Leusden)

1 oktober 2018 om 10:003 oktober 2018 om 00:00

Workshop Vrouwelijk Leiderschap Amersfoort (Leusden)

14 januari 2019 om 10:0016 januari 2019 om 00:00

Bekijk alle workshops

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op