Workshop Vrouwelijk leiderschap

Hoe is de balans tussen zorgen voor jezelf en de ander? In hoeverre geef jij eerst leiding aan jezelf voordat je leiding geeft aan een ander?

Misschien herken je het wel? Je zoekt een weg tussen je verlangens, behoeften en de verwachtingen van je omgeving. Je doet je best om alle ballen in de lucht te houden: op je werk, thuis, bij vrienden. Daarnaast besef je dat je ook goed voor jezelf wil zorgen, af en toe tijd en ruimte nodig hebt om weer op te laden. Waar kom jij in dit rijtje?

Vrouwelijk leiderschap gaat over het vermogen om leiding te geven aan jezelf en anderen vanuit jouw vrouw zijn.

Meld je direct aan

De workshop wordt op meerdere momenten gegeven in Amersfoort (Leusden).
Zegt je hart ja?

Ja, ik wil mij aanmelden

In de maatschappij worden eigenschappen zoals zelfverzekerdheid, zelfvertrouwen en ambitieus zijn vaak getypeerd onder mannelijke energie. In deze workshop leer je om vanuit jouw vrouwelijke eigenschappen de regie over jouw leven te nemen. Hoe jij leiding geeft aan jezelf, heeft namelijk veel impact op hoe je omgaat met anderen. Communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen en lange termijn focus zijn typisch vrouwelijke eigenschappen die de sleutel zijn in je persoonlijke en professionele leven.

Door middel van Systemisch werk, Lichaamswerk en NLP krijg je steeds meer inzicht in de vrouw die jij bent. Door je (opnieuw) te verbinden met je vrouwelijke energie en eigenschappen, creëer je een innerlijke kracht waarmee je jouw leiderschapskwaliteiten verder gaat vormgeven vanuit authenticiteit.

We werken in een kleine groep van max 12 vrouwen. Hierdoor garanderen wij een veilige en intieme sfeer.

De volgende thema’s komen aan bod:

  • De balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Hoe is dit bij jou?
  • Kracht en overgave: Kwetsbaar zijn vanuit innerlijke kracht.
  • Archetypes van de vrouw
  • Grenzen: herkennen, bewaken en aangeven
  • Verlangen, gemis en schaduwkant
  • Authenticiteit: hoe ga je vanuit jouw vrouwelijk leiderschap je leven vormgeven?

Na de workshop heb je meer inzicht in de vrouw die jij ten diepste bent. Je bent je bewust van jouw vrouwelijke energie en eigenschappen, en hoe je deze kunt inzetten in je leven. Je creëert een bedding waarmee je durft te staan voor jezelf, je verlangen durft te volgen en de regie over jouw leven in eigen hand neemt.

Deze workshop is voor vrouwen die zowel het persoonlijke als professionele leven verder willen vormgeven vanuit authenticiteit en innerlijke kracht.

Trainer

Astrid van Eembergen
Astrid van Eembergen
“Tijdens de workshop zie ik hoe het besef ontstaat dat wij eerst leiding moeten geven aan onszelf, voordat we dit aan een ander kunnen doen. Vrouwen krijgen meer inzicht in hoe zij als vrouw in het leven willen staan, hoe zij functioneren vanuit mannelijke of vrouwelijke energie en het effect daarvan op de buitenwereld. Het is prachtig om deelgenoot te zijn van een groep vrouwen die na drie dagen scherper zicht hebben op hun persoonlijke doelen en ambities – en daar ook voor gaan staan.”

Praktische informatie

Tijden: 3 dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: NLP-Huis in Amersfoort (Leusden)
Trainer: Astrid van Eembergen, gecertificeerd NLP coach en trainer

Bijdrage workshop

795,-
  • Incl. koffie/thee
  • Incl. goed verzorgde lunch

Zegt je hart ja?

Ja, ik wil mij aanmelden

Ervaringen van (oud-)deelnemers

“Ik vond het erg leuk en gevarieerd en er vielen geregeld kwartjes. Aangezien ik op dit moment gedeeltelijk werk omdat ik te weinig energie heb, kan ik wel zeggen dat de energie hoog is gehouden. De dagen zijn omgevlogen en ik kon het volhouden. Astrid is een fijne trainer die de gave heeft om iedereen zich op haar gemak te laten voelen. De training heeft zeker voldaan aan mijn verwachtingen en ik ben er volop mee aan de slag gegaan.”

Betsy

“Ik heb ontzettend genoten van de workshop Vrouwelijk leiderschap. Het was intensief, interessant en uitdagend. Wat ik goed vond was de manier hoe we gestimuleerd werden om uit onze comfortzone te komen. De oefeningen afgewisseld met stukjes theorie zorgden ervoor dat ik veel inzichten in mijzelf heb opgedaan. Ik heb Astrid ervaren als een fijne trainer die een veilige sfeer weet te creëren. Bijzonder dat er na één dag al een echte verbinding was in de groep.”

Liesbeth

“Vooral vanuit nieuwsgierigheid en weer even focus op mijzelf en waar ik sta ben ik de workshop Vrouwelijk leiderschap gaan doen. Ik vond het een fijne manier om na te denken over het vrouw zijn en de elementen die daarbij horen. Het was een fijn gevarieerd programma met veel interactie. De stukken theorie werden goed afgewisseld met opdrachten. Astrid heeft een benaderbare manier van trainen waarbij zij gebruikmaakt van eigen voorbeelden.”

Anne

“Ik heb de workshop ervaren als intens, leerzaam, omarmend, warm, veilig en nieuwsgierig naar meer. Veel kennis uit de workshop kan ik al toepassen in mijn Coach opleiding. Ik heb Astrid ervaren als een warme, vriendelijke en open vrouw die echt bedding kan bieden onder de vrouwen. Een hele mooie kracht naar mijn idee. Wat ik heb geleerd mag ik mooi meenemen voor de rest van mijn leven. Persoonlijke groei is één van de mooiste dingen voor mij want dat kan niemand meer van je afnemen.”

Anoniem
Bekijk alle workshops