Rudy Veraar

Rudy VeraarRudy Veraar
Internationaal gecertificeerd NLP-Trainer en NLP-coach
rudy.veraar@avpl.nl

Als mens, trainer en coach ben ik voortdurend op zoek naar de ondernemende kant van de mens.

Ik vind het geweldig om mensen te helpen om hun missie in het leven te achterhalen en/of vorm te geven. NLP is voor mij een prachtige gekleurde gereedschapskist vol met tools die je kunt inzetten om o.a. meer helderheid, plezier en succes in je leven te verkrijgen.

Het opdoen van kennis is voor mij een voortdurende ontdekkingstocht. Door de jaren heen heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van ict, marketing, bedrijfskunde, informatica en communicatie.

Ik heb gewerkt in diverse sectoren van het bedrijfsleven als projectmanager, relatie-/accountmanager en business analist.

Ik ben nu al een aantal jaren bezig met het bestuderen van de mens en gefascineerd in het waarom de één wel en de ander niet succesvol is (geworden). Mede daardoor ben ik in aanraking gekomen met NLP en de Academie voor Psychologica (AVPL).

Ik wil mensen aanzetten tot het bewust ontdekken van hun gedachtenpatronen, gevoelens en gedrag om meer keuzevrijheid te realiseren.

Persoonlijke ontwikkeling is een vast onderdeel van mijn leven. Als sprekerscoach ondersteun ik mensen die zich bezig houden met openbaar spreken zoals een TED-TALK houden of andere vormen van presenteren of spreken.

Vrijwilligerswerk is een onderdeel van mijn leven geworden. Dat bestaat uit coachen en trainen van jongeren en volwassenen die minder goed terecht zijn gekomen.

Als zelfstandig ondernemer verzorg ik individuele coachings-trajecten en trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.

Als NLP-trainer ben ik verbonden met de AVPL.