Ben je enthousiast geworden na het afronden van de NLP Practitioner en NLP Master Practitioner opleiding? En is het jouw droom om zelf als trainer onderdeel te zijn van het groei- en ontwikkelingsproces van anderen? Met onze eigen ontwikkelde opleiding tot NLP trainer word jij opgeleid tot een erkend en gecertificeerde NLP trainer. Onze opleiding bevat een Train de Trainer deel en certificatie deel dat voldoet aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP).

“Leergierigheid vergroot je levenskracht.”

Academie voor Psychologica

Inhoud programma
Kosten en investering

Programma Gecertificeerd NLP Trainer

De inhoud van de opleiding Gecertificeerd NLP Trainer bestaat uit de volgende onderdelen.

Tijdens de NLP opleiding Train de Trainer ga je dieper in op jouw unieke talenten. Je ontwikkelt een eigen stijl en werkt aan het bezielen van je trainerschap. We besteden aandacht aan het ontwikkelen, voorbereiden en opzetten van een training en de omgang met de dynamiek van een groep.

Meer informatie over Train de Trainer

Tijdens de opleiding loop je twee assistentschappen bij een NLP Practitioner opleiding. Tijdens het assisteren begeleid je groepjes bij het oefenen van de lesstof. Daarnaast verzorg je delen van de training onder leiding van de hoofdtrainer. Tijdens het assistentschap bij de NLP Practitioner opleiding worden je trainerskwaliteiten beoordeeld.

Tijdens de opleiding loop je twee assistentschappen bij een NLP Master Practitioner opleiding. Tijdens het assisteren begeleid je groepjes bij het oefenen van de lesstof. Daarnaast verzorg je delen van de training onder leiding van de hoofdtrainer. Tijdens het assistentschap bij de NLP Master Practitioner opleiding worden je trainerskwaliteiten beoordeeld.

Voor de proeve van bekwaamheid ontwikkel je een training of workshop (min een uur) op basis van NLP technieken. Je schrijft een scriptie over de theorie en achtergrond van de training. De training wordt beoordeeld door twee trainers van AVPL. Daarna geef je de training aan alle trainers en volgt een scriptieverdediging.

Investering NLP Gecertificeerd NLP Trainer

De opleiding is erkend door de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP) en opgenomen in het register voor CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

Investering Trainer opleiding

2495,-
  • Incl. erkend certificaat
  • Incl. studiemateriaal
  • Incl. koffie/thee & lunch/snack

* Omdat we zijn opgenomen in het CRKBO register is het bedrag vrij van BTW.

Kosten per assistentschap zijn €300,-. Deze kosten zijn inclusief koffie/thee, lunch en certificatieweekend. De proeve van bekwaamheid kost €375,-.

Studiekosten aftrekbaar

De investering is volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Afhankelijk van het inkomen krijg je tussen de 37-52% terug.

Niet goed, geld terug-garantie

Blijkt na de eerste lesdag dat de opleiding niet geschikt is voor jou? Dan krijg je het opleidingsgeld terug min de kosten van de eerste dag.

Daarom kies je voor Academie voor Psychologica

Aankomende opleidingen

Train de Trainer

25 januari 2020 om 10:0031 oktober 2020 om 00:00