Ben je enthousiast geworden na de Train de Trainer opleiding en wil je aan de slag gaan als NLP trainer? Door het volbrengen van assistentschappen tijdens NLP opleidingen ontwikkel jij je in het geven van NLP trainingen. Je wordt opgeleid tot volwaardig NLP trainer, waarin de kwaliteitseisen van NVNLP zijn opgenomen. Wil je vervolgens door tot internationaal Gecertificeerd NLP trainer? Dan kan dat door het doen van een Proeve van bekwaamheid.

Inhoud programma
Kosten en investering
Aankomende opleidingen

Programma Assistentschappen Gecert. NLP trainer

De inhoud van de assistentschappen tot NLP trainer bestaat uit de volgende onderdelen. De Proeve van bekwaamheid is een vervolgstap om te certificeren tot internationaal erkend NLP trainer.

Je loopt twee assistentschappen bij een NLP Practitioner opleiding en twee assistentschappen bij een NLP Master Practitioner opleiding. In totaal loop je dus vier assistentschappen. Tijdens het assisteren begeleid je groepjes bij het oefenen van de lesstof. Daarnaast verzorg je delen van de training onder leiding van de hoofdtrainer. Tijdens de assistentschappen worden je trainerskwaliteiten beoordeeld.

Voor de Proeve van bekwaamheid ontwikkel je een training of workshop (van een uur) op basis van NLP technieken. Je schrijft een scriptie over de theorie en achtergrond van de training. De training wordt beoordeeld door twee trainers van AVPL. Daarna geef je de training aan alle trainers en volgt een scriptieverdediging.

Investering NLP Gecertificeerd NLP Trainer

De opleiding is erkend door de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP) en opgenomen in het register voor CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

Investering per assistentschap

300,-
  • Incl. begeleiding
  • Incl. certificatiedag
  • Incl. koffie/thee & lunch/snack

* Omdat we zijn opgenomen in het CRKBO register is het bedrag vrij van BTW.

De Proeve van bekwaamheid bedraagt €375,-.

Studiekosten aftrekbaar

De investering is volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Afhankelijk van het inkomen krijg je tussen de 37-52% terug.

Coronaproof?!

Jouw en onze gezondheid vinden wij belangrijk. Daarom zijn de trainingen alleen op locaties die 100% Coronaproof zijn + maximaal 12 deelnemers.

Daarom kies je voor Academie voor Psychologica

Bekijk alle opleidingen en locaties