Meld je gratis aan voor de NLP informatieavond

Wat is NLP en hoe gebruik je het in je leven? Ontdek het zelf tijdens de gratis NLP informatieavond bij jou in de buurt.

Er zijn tal van redenen waarvoor mensen een NLP opleiding volgen, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Denk aan grenzen aangeven, effectiever communiceren, een diepgaandere relatie opbouwen, of meer zelfvertrouwen ontwikkelen. Ook willen cursisten meer uit het leven halen en hun zelfinzicht vergroten. Misschien wil je meer in contact komen met je missie en leren hoe je vanuit jouw talenten en waarden je leven kunt vormgeven?

NLP is een praktisch communicatiemodel dat wordt ingezet voor betere communicatie, meer zelfvertrouwen, hogere productiviteit, diepgaandere relaties en (natuurlijk) een gelukkiger leven.

Ervaar het zelf!

Ben je benieuwd naar NLP en hoe het jou kan helpen bij de volgende stap in je ontwikkeling? Wij organiseren op meerdere momenten per jaar gratis NLP informatieavonden op maar liefst 12 locaties. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt te vinden.

Tijdens deze informatieavond:

  • ontdek je wat NLP is en hoe je het toepast in je dagelijks leven.
  • maak je kennis met de trainer en de academie.
  • vertellen we waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste opleiding.
  • kun je al je vragen stellen over je persoonlijke ontwikkeling en NLP.

Data en tijden
De informatieavond start om 19.30 uur tot 22.00 uur. Inloop is vanaf 19.00 uur. Toegang is geheel vrijblijvend en gratis. Wil je iemand meenemen? Leuk, je bent/jullie zijn van harte welkom. Kijk voor de data per locatie in de agenda.

Meld je aan voor een gratis NLP informatieavond bij jou in de buurt!
Je bent van harte welkom in Alkmaar (Hoorn), Almere, Amersfoort (Leusden), Eindhoven (Best), Enschede, Groningen (Bunne) Haarlem, Helmond, Hoogeveen, Leeuwarden (Warten), Rotterdam (Ridderkerk) of Zwolle.

Daarom kies je voor Academie voor Psychologica

Locaties NLP informatieavonden