Jonny Smelt

Jonny Smelt
Coach: Lichaamstaal, Tonaliteit en Ademhaling
Trainer: Internationaal gecertificeerd NLP-Trainer
jonny.smelt@avpl.nl

Het ontdekken van “hoe werken mijn eigen strategieën” en “het gedrag dat ik laat zien” en “het leren hoe ik mijn gedrag kan veranderen”, zijn vraagstukken waar ik me al jaren mee bezig houd. Dit heeft mij onder andere bewust gemaakt van hoe mijn eigen systeem werkt.

Een belangrijke passie voor mij, is om een ander te mogen helpen bij deze zelfde zoektocht. Hoe werken deze strategieën voor jou, welk gedrag laat jij dan zien en hoe kun je deze aanpakken. NLP Practioner en NLP Master Practioner hebben mij hier enorm bij geholpen. Eén van de belangrijkste inzichten wat ik heb geleerd, is dat ik vaak communiceerde vanuit mijn model van de wereld en dat de ander dit vanuit zijn model van de wereld interpreteerde, waardoor de boodschap niet altijd goed ontvangen werd. Wat nog een belangrijke ander lering is, is dat ik geleerd heb bij mijzelf te blijven en toch aansluiting vinden bij het communicatiesysteem van de ander?

Ik ben oprecht nieuwsgierig naar jou en hoop je dan ook in één van de NLP-opleidingen te mogen ontmoeten.

Ik help je dan ook graag ontdekken hoe jij bewust kunt worden van jouw strategieën en hoe jij dit kunt veranderen. Ik heb respect voor jouw proces en het is belangrijk dat jij je eigen regie en verantwoording houdt in je eigen ontwikkeling.