Velden zijn niet correct ingevuld
Huub geeft een coach opleiding

Opleiding NLP practitioner

Bereik je wat je voor ogen hebt, privé of zakelijk? Met de opleiding NLP practitioner leer je meer over je eigen gedrag en dat van anderen. Je ontdekt hoe je je communicatie kunt inzetten om je doelen te behalen. De opleiding NLP practitioner van Academie voor Psychologica is interessant als je jezelf wilt ontwikkelen, je communicatievaardigheden wilt verbeteren of een beter contact wilt opbouwen met je omgeving. Dat wat je leert is zowel privé als zakelijk toepasbaar.

Communiceren kun je leren

Door de opleiding NLP practitioner word je je bewuster van je onbewuste gedrag en gedachten. Je leert naar je eigen gedrag te kijken en ontdekt hoe je door het veranderen van je non-verbale communicatie beter bereikt wat je wilt. Je kunt de NLP opleiding volgen om je communicatie op je werk of privé te verbeteren, je zelfvertrouwen te vergroten, vaardigheden op het gebied van coaching en counseling te ontwikkelen of (bijvoorbeeld) een beter contact met je klanten op te bouwen. Onze opleiding voldoet aan alle richtlijnen en eisen van de Nederlandse Vereniging voor NLP en het New York Training Institute. Het belang van goede communicatie wordt steeds vaker gezien. Door werkelijk contact te maken, beter met emoties om te gaan en af te stemmen op de ander, boeken NLP-ers meer succes in hun communicatie en bereiken ze wat ze voor ogen hadden. De NLP Practitioner is uiterst praktisch, zodat je direct het effect ervaart van jouw veranderd gedrag.

Doelgroep

Voor wie meer uit zijn/ haar contact met anderen wil halen, meer inzicht willen ontwikkelen in hun privécommunicatie, maar ook beroepsbeoefenaars die NLP willen toepassen in hun bedrijf of (coachings)praktijk.

Meld je direct aan

De opleiding NLP practitioner wordt op meerdere locaties en twee keer per jaar gegeven. Kies in het volgende scherm uw moment.

Nu aanmelden

 

Daarom kiest u voor ons

 • Internationaal gecertificeerde NLP trainers
 • Kleine groepen, betrokken trainers
 • Duidelijk lesmateriaal
 • Altijd een opleiding bij u in de buurt
 • Erkend door de NVNLP

Overzicht agenda en aanmelding voor de opleiding NLP practitioner.

Programma

Bekijk het programma om te zien uit welke onderdelen de opleiding NLP practitioner bestaat.

Investering

Bekijk de kosten en informatie van de opleiding NLP practitioner.

Voordelen van onze opleiding NLP practitioner

 • erkend door NVNLP
 • 13 dagen van 3 dagdelen + certificatieweekend = 150 contacturen
 • een leuk en leerzaam certificatieweekend
 • een certificaat met meerwaarde
 • maximaal 12 cursisten per groep
 • twee betrokken NLP trainers per groep
 • authenticiteit en zelfbeschikking
 • niet goed geld terug garantie
 • kosten € 2695,- (kan in termijnen betaald worden).

Meer weten over de voordelen.

Bekijk de agenda voor de opleiding NLP practitioner die binnenkort georganiseerd worden.

Vervolgopleidingen

Na de opleiding NLP Practitioner:

Ervaringen van onze cursisten

Lees meer ervaringen.

Vanuit contact, gelijkwaardigheid en veiligheid droeg de trainer zijn kennis over.
Dorine , geplaatst op 26 juni 2016

Startdata en aanmeldformulier

Aan de linkerkant van deze pagina vind je de agenda met alle opleidingen NLP Practitioner en de locaties. Klik op de locatie van je keuze en op de datum waarop je wilt beginnen. Je ziet dan de data van de opleiding en eronder het aanmeldformulier. Na het invullen ervan ontvang je per post een bevestiging van je aanmelding en de factuur. Wil je dat we de factuur naar je werkgever sturen, geef dat dan op in het vakje 'Opmerkingen' op het aanmeldformulier.