De missie van AVPL is mensen leren om vanuit innerlijke kracht een antwoord te geven op het leven. Onze opleidingen en workshops zijn erop gericht om het zelfsturend vermogen in het leven te vergroten door middel van bewustwording en inzicht. Ze geven betekenis aan de uitgangspunten authenticiteit, autonomie, identiteit, heelheid en zingeving. In de basis gaan wij uit van NLP-principes. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een praktisch model waarmee je meer inzicht krijgt in jezelf, je gedrag en je omgeving.

NLP Practitioner basisopleiding

Een opleiding bij AVPL start met een NLP Practitioner opleiding. Met behulp van NLP word je bewust van onbewust gedrag en patronen. Je leert over jouw drijfveren, missie en waarden in het leven. Krachtige technieken helpen je om patronen los te laten en belemmerende overtuigingen om te buigen. Aan het eind van de opleiding ben je meer bewust van jouw eigenheid en gebruik je dit als voedingsbodem voor je verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Vervolgopleidingen

Vanuit deze basis zijn vervolgstappen te maken in de richting van NLP Master, NLP Coach en NLP Trainer. De aanvullende workshops zijn een vervolg op de opleidingen. Je maakt een verdieping in de kennis en kwaliteiten die je hebt opgedaan. Daarnaast organiseren wij diverse losse workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor is geen vooropleiding vereist.

Wat is/wordt jouw route?

Wat is/wordt jouw route?
NLP Practitioner NLP Practitioner opfrisdag NLP Master Practitioner NLP Coach opleiding NLP Post Master dag Trainers opleiding Master Coach opleidng Gecertificeerd NLP Trainer Introductie NLP Provocatief NLP Werkplaats Familieopstellingen Uit je Hoofd In je Hart Persoonlijk Leiderschap Vrouwelijk leiderschap Mannelijk leiderschap Binnenkort Kennismaking Systemisch Coachen

Wat wordt jouw route?

Weet jij welke kant je op wilt? Klik op het schema en lees meer informatie over de opleidingen en workshops. Twijfel je nog? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee over jouw volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.

De opleidingen en workshops zijn voor iedereen die het zelfinzicht in het leven wil vergroten en wil werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.