Velden zijn niet correct ingevuld
Huub geeft een coach opleiding

De coaching en counselor opleiding

Wil jij NLP coach of counselor worden? Bij AVPL bieden wij de Mental Health Coach opleiding en Mental Health Counselor opleiding. De coach opleidingen zijn een vervolg op de NLP Master Practitioner opleiding. Om je coaching vaardigheden te verbreden bieden wij diverse workshops op het gebied van systemisch werk en provocatief coachen.

Mental Health Coach opleiding

Wil jij mensen begeleiden die vastlopen of dreigen vast te lopen in werk of privé leven? Met de erkende Mental Health Coach opleiding leer je cliënten op resultaat en doelgerichte wijze zelf sturing te geven aan hun leven.

Lees meer over de Mental Health Coach opleiding.

Mental Health Counselor opleiding

Wil jij mensen vanuit een oplossingsgerichte benadering helpen met uiteenlopende hulpvragen? In de Mental Health Counselor opleiding van AVPL leer je oog, oor en gevoel voor het hele mens en functioneren te hebben. De counselor opleiding is een verdieping op de Mental Health Coach opleiding. 

Lees meer over de Mental Health Counselor opleiding.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Meer informatie over onze coach opleidingen? Neem gerust contact op en vraag een gratis adviesgesprek aan.

Contactformulier

 

Workshop Systemisch Coachen en Counseling

Je vaardigheden op het gebied van Systemisch werk ontwikkelen? Systemische interventies kunnen toepassen? De workshop Systemisch Coachen en Counseling geeft dieper inzicht in systeem dynamieken en biedt technieken om systemische interventies te begeleiden.

Lees meer over de workshop Systemisch Coachen en Counseling.

Workshop Provocatief Coachen

Wil je nieuwe vaardigheden inzetten in een coach gesprek? Provocatief coachen is een positieve methode waarin warmte, humor en uitdaging centraal staan. Tijdens deze tweedaagse workshop worden de belangrijkste handvatten van provocatief coachen aangereikt.

Lees meer over de workshop Provocatief Coachen.