Wil jij jezelf ontwikkelen tot trainer? In de Train de Trainer opleiding ontwikkel je jouw unieke meesterschap in het trainen. Je ontwikkelt een eigen stijl en werkt aan het bezielen van je trainerschap. Naast het ontwikkelen van trainersbewustzijn, leer je om te gaan met groepsdynamiek. Wil je vervolgens aan de slag als NLP trainer? Kies dan voor de aanvullende assistentschappen bij onze NLP opleiding. Na de Proeve van bekwaamheid ben je klaar om als gecertificeerd NLP trainer aan de slag te gaan.

Trainer opleidingen

De trainersopleiding start met de Train de Trainer. Vervolgens doorloop je assistentschappen bij NLP opleidingen. Na de Proeve van bekwaamheid ben je klaar om aan de slag te gaan als gecertificeerd internationaal NLP trainer.

1. Train de Trainer

Wil jij jezelf ontwikkelen als trainer? In deze opleiding werk je aan het bezielen van je trainerschap. Naast het ontwikkelen van trainersbewustzijn, ontwikkel je ook groepsbewustzijn.

Meer informatie

2. Assistentschappen Gecert. NLP trainer

Wil je als NLP trainer aan de slag gaan? Door het volbrengen van assistentschappen bij NLP opleidingen word je opgeleid in het overbrengen van NLP technieken. 

Meer informatie

3. Proeve van bekwaamheid

Voor de Proeve van bekwaamheid ontwikkel je een training of workshop op basis van NLP technieken. Je schrijft een scriptie over de theorie en achtergrond van de training. Na de Proeve van bekwaamheid ben je klaar om aan de slag te gaan als erkend en gecertificeerd internationaal NLP trainer.

Daarom kies je voor Academie voor Psychologica

Bekijk alle opleidingen en locaties