Velden zijn niet correct ingevuld
De Academiev oor Psychologica
Nieuwsflits 2017 nummer 7
NLP Opleidingen
Waarom een opleiding bij de AVPL?
Beste %%Voornaam%%,

Over twee weken is het weer certificatieweekend in Fredeshiem, voor alle cursisten die begin dit jaar zijn gestart met hun opleiding. Onze certificatieweekenden staan in het teken van leren en waarde geven aan het certificaat. Natuurlijk is het spannend, ze worden getest op hun kennis en vaardigheden. Zaterdagochtend het schriftelijk examen, zaterdagmiddag het praktijkexamen. Het examen is ook leerzaam, want in het theoretisch gedeelte ontdekken ze wat ze wel of niet weten en leren ze verbanden te leggen die eerder misschien nog niet zo duidelijk waren. In het praktijkgedeelte werken ze met cursisten uit andere groepen die ze nog niet kennen. Ook voor de trainers is het steeds weer spannend: hoe doen mijn cursisten het, heb ik ze voldoende geleerd, was ik scherp genoeg zodat ze nu de benodigde vaardigheden bezitten? Steeds na zo'n weekend bespreken we de resulaten en maken we aanpassingen in ons programma. Zo verbetert ook de kwaliteit van ons instituut. Wij wensen u een mooie winter!

Met hartelijke groet,

Herman Korfage & Arjan van Weert
Academie voor Psychologica

Nieuwe locatie NLP Almere
NLP Almere
Nieuwe locatie NLP Almere
In Almere hebben we een nieuw locatie, omdat we een beter verdeling wilden rond Amsterdam. Daarom hebben we ook onze activiteiten verplaatst van Amstelveen naar Almere. Onze locaties zitten dus nu in Haarlem en Almere. Alkmaar wordt onze volgende nieuwe locatie.
Benieuwd naar NLP Almere...
Hoe Jeanne met NLP haar vlieganst overwon
vliegangst
Wat NLP is volgens Jeanne:
'NLP is het opnieuw programmeren van je denkwijze, je gedrag, gevoel enz. Jezelf veranderen zonder jezelf of een ander schade toe te brengen.'
Mijn belangrijkste doel was mijn vliegangst overwinnen. Maar ik dacht niet dat dit zou lukken, want daar vecht ik heel lang tegen. Toch hadden mijn man en ik een reis naar Tenerife geboekt.
Lees meer over Jeanne's ervaringen met NLP ...
 
Van vrouwenkracht naar persoonlijk leiderschap voor vrouwen
De titel workshop 'Vrouwenkracht' en 'Mannenkracht' gaven niet meer aan wat de workshop behelst. De nieuwe titel luidt 'Persoonlijk leiderschap voor vrouwen' - voor mannen'. De workshop is zinvol voor wie worstelt met leven- en/of loopbaanoriëntatie, voor wie weinig ruimte en tijd voor zichzelf ervaart en/of het moeilijk vindt trouw te zijn aan de eigen grenzen. Dit uit zich vaak in prikkelbaarheid, pijnklachten, oververmoeidheid, burn-out, overspannenheid en/of depressieve klachten.
Lees meer .....
AVPL Zakelijk   |    Boeken