Bereik jij wat je voor ogen hebt, zakelijk en privé? Wil jij je communicatie vaardigheden vergroten en goed contact opbouwen met je omgeving? Een NLP opleiding (Neuro Linguïstisch Programmeren) verbetert je communicatie zowel zakelijk als privé. Je bouwt een diepgaander contact op met klanten en collega’s.

Wat is NLP?

NLP is een communicatiemodel dat ingaat op de vraag ‘hoe doen we wat we doen’. Het maakt bewust van onbewust gedrag en gedachten. Bewust worden van je eigen gedrag maakt het mogelijk om situaties en overtuigingen waar je tegenaan loopt anders aan te pakken. De opleiding is zeer praktisch, waardoor je direct effect ervaart van jouw veranderd gedrag.

Lees meer over: Wat is NLP?

Effectief communiceren

Hoe zet je communicatie in om je doelen te bereiken? Met behulp van NLP technieken leer je werkelijk contact te maken met de ander door af te stemmen op o.a. lichaamshouding, tonaliteit en woordgebruik. Ook leer je meer over je eigen emoties en hoe je daar zorgvuldig mee omgaat. Door te kijken naar je eigen gedrag ontdek je hoe je door het veranderen van (non-verbale) communicatie beter bereikt wat je wilt bereiken.

NLP’ers boeken meer succes op het gebied van communicatie, leiderschap en het bereiken van doelen.

Waarom NLP?

Kies voor een NLP als je…

 • een volgende stap wil zetten in je persoonlijke ontwikkeling.
 • op zoek bent naar technieken om patronen van ineffectief gedrag te doorbreken.
 • wilt functioneren vanuit kracht en jouw unieke kernkwaliteiten.
 • controle wil houden op emoties tijdens het functioneren (emotiemanagement).
 • effectief en wezenlijk contact wil leggen en behouden.
 • je communicatieve vaardigheden wil vergroten en daarmee het contact beter aansturen en beïnvloeden.
 • met doeltreffende strategieën blokkades wil doorbreken en belemmerende overtuigingen wil omzetten in ondersteunde overtuigingen.

Meer informatie over de NLP Practitioner opleiding

Wat levert NLP op?

Door te reflecteren op je gevoelens en gedrag krijg je de mogelijkheid om andere keuzes te maken. Het vergroot de flexibiliteit in het leven. Je bent niet meer slachtoffer van wat je overkomt, maar neemt het stuur van jouw leven in eigen hand. Hierdoor word je meer flexibel in omgang met anderen. Door de bewustwording van je eigen gedrag en hoe je reageert op anderen, neem je de reactie van de ander waar. Je stemt je gedrag beter af op je omgeving. Je wordt niet meer overmand door emoties, maar gebruikt je emoties als sturing en zelfreflectie. Naast de kwaliteit van je communicatie met anderen, verbeter je dus ook de communicatie met jezelf.

Daarnaast leer je:

 • Veranderingsbehoeften omzetten in concrete, haalbare doelen en daar draagvlak voor creëren.
 • Effectief feedback geven en ontvangen.
 • In een gesprek het contact verdiepen en de kern benoemen.
 • Effectief (werk)relaties ontwikkelen en onderhouden.
 • Belemmerende overtuigingen kunnen doorbreken en omzetten in stimulerende overtuigingen.
 • NLP technieken direct toepassen in werk- en privésituaties.

Wil jij een volgende stap zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Tijdens een gratis NLP informatieavond maak je kennis met NLP, de trainer en onze manier van trainen. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Ja, ik wil naar een gratis informatieavond